Brisak Jul 2015 ♥

Haleluja, det är äntligen jul på Brisak! I helgen öppnade de sin stooora julavdelning och gissa vilka som var där? Jag och mamsen såklart! Vi var där i 1,5 timme!! Alltså det var magi på hög nivå, Brisak blir bara bättre och bättre för varje år – det var JULMANIA!!! Se nedan… Varning för bildbomb!!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Några av inköpen – jag och Samuel i porslinsform 😀 Tack mamsen!! Samuel är så lik!

image

Ursöta taggar för julfikat..!

image

Mina favoriter – sigillmärken stickers!

image

Ja hörni, Stockholms finaste julavdelning – om inte Sveriges?? Skulle vilja se vad som är bättre än detta… Åk hit, ni kommer ALDRIG ångra er! Det är helt fantastiskt!! Ullared julavdelning – släng er i väggen! Värmdö utanför Stockholm är platsen som har julparadisets paradis.
Stay tuned, för jag har även några videoklipp att ladda upp som kommer inom kort!
Nu är jag lycklig för flera veckor framöver… ♥

Kategori: JulTaggar: , ,

Julen växer fram på Åhléns

Blev lite julspaning på Åhléns samtidigt som jag var där av annan anledning och det blev även hela 2 julklappar spontant inhandlade! Den ena var så sjuukt bra, älskar när man hittar perfekta klappar! 
Mycket fint hade de hunnit få fram, även fast det inte var allt det jag skrev om efter jag varit på Åhléns julpressvisning för ett tag sedan!
Jättekul att se julen växa fram i butikerna 🙂

Kategori: JulTaggar: , ,

Jul med Ernst 2015

Det händer i år med, vi kommer få följa favoriten Ernst Kirchsteiger som julstökar och pyntar ett sagolikt hem till max! Detta år tar han hand om samma hus där sommar med Ernst spelades in i år, nämligen i Björskogsnäs utanför Grythyttan(bild här nedan är tagen innan sommarens program). 
Kan det bli bättre?
Nää! Oh vad man längtar, en stooor julhöjdpunkt varje år! 🙂

Kategori: JulTaggar: ,

Nytt julbröd i hyllan

Här kommer årets bröd-julnyheter från Bonjour!

image

“Med hjälp av Lussestjärnan förverkligas sjuka barns drömmar: För varje såld bulle skänker BONJOUR 1 krona till Stiftelsen Min Stora Dag.”

image

”Den saftigaste av muffins i pepparkaksskrud. Perfekt balans mellan kryddighet, sötma och fräschör. Pepparkaksmuffin med riven morot. Fylld med färskost och toppad med lingon.”

image

”Ett lyxigt bröd med de rätta smakerna av vört, öl, smör och julens alla goda kryddor.”

Jag hade lite svårt att placera vad Bonjour vad för något när jag läste om julnyheterna, så jag kollade på deras hemsida. Nu förstår jag varför jag hade svårt att placera dem! Det är ju de som tillverkar många av våra livsmedelsbutikers färska bröd och fikabröd! Man känner igen många av bröden från när man går förbi alla fikahyllor i butikerna 🙂 Särskilt ostfrallan känner man ju verkligen igen, den finns ju typ överallt!! 
Så snart antar jag att vi får se även ovanstående fikabröd i butik? Får se om man blir sugen när man går förbi hyllan 😉 I annat fall kan man ändå offra sig för att skänka pengar till Min stora dag 🙂 Toppenbra!

Kategori: JulTaggar: , ,

Lagerhaus jul 2015

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Oj oj oj! 
Här ovan ser ni mina favoriter av Lagerhaus kommande julsortiment som kommer in i mitten av oktober. Så fina bilder att man blir helt varm i hjärtat, visst?
Kommer ni ihåg förra årets storhit, julgranspappret? Annars kan ni titta på detta inlägg från förra året.
Jag ÄLSKAR därför också detta års granrispapper, hur fint är inte det?? Ska köpa flera rullar, får aldrig ta slut här hemma… Den gröna marmorn är väldigt vacker och även de guldiga besticken. Jag kommer dock gå loss på förbrukningsvarorna som julklappspapper, etiketter, snören och påsar. Det är alltid de sakerna jag älskar hos Lagerhaus varje år och köper mest av!
De trender jag ser i årets julsortiment hos Lagerhaus är;

Grön marmor 
Metaller, mest guld
Naturmaterial
Gammeldags mönster och material

Brukar ni gilla Lagerhaus julsortiment och blev ni sugna på något här ovan?