Åhléns julkalender 2018

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu är julkalendern från Åhléns ÄNTLIGEN här! Alltså jag är på riktigt överlycklig, detta är som att få veta årets julvärd för mig – jag älskar Åhléns adventskalender! Har till och med mailat och frågat när de kommer ut med denna, hehe..! Och nu är den här 😃 Direktlänk till onlinekalendern!

Jag blev lite ledsen över att det inte fanns något Ritualserbjudande, men det fanns många andra intressanta saker! Blir en del julklappsinköp om jag hinner få det jag vill. Man måste ju vara snabb antingen online eller i butik, då först till kvarn gäller. Från 00.01 finns erbjudanden online och från öppning i butik, så det gäller att vara kvick..!😱

Du kan köpa alla erbjudanden här på Åhléns hemsida! Samt i butik såklart.

Julen växer fram på Åhléns

Blev lite julspaning på Åhléns samtidigt som jag var där av annan anledning och det blev även hela 2 julklappar spontant inhandlade! Den ena var så sjuukt bra, älskar när man hittar perfekta klappar! 
Mycket fint hade de hunnit få fram, även fast det inte var allt det jag skrev om efter jag varit på Åhléns julpressvisning för ett tag sedan!
Jättekul att se julen växa fram i butikerna 🙂

Kategori: JulTaggar: , ,

Jul på Åhléns 2015

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Igår var jag på Åhléns pressvisning av julsortimentet för 2015 och åh så roligt det var! Den första skumtomten för i år slank ner i magen ♥
Det fanns många fina saker att kolla på och här ovan ser ni mina favoriter! Jag ville samla ihop allt i en stor säck och ta med hem..hehe.

Även Åhléns har satsat på en klassisk traditionell jul med mycket naturmaterial, gammeldags färger o mönster, men samtidigt har en ny trend smugit sig in även här – metallerna.
I både ljusstakar, prydnadssaker och julgranskulor ser vi de snygga sammansvetsade metallstängerna i fina former. De flesta metallföremålen skriker inte så mycket jul, så därför kan man låta vissa stanna kvar i hemmet även efter jul, vilket är roligt då de är sååå fina!
På den sista bilden ser ni en jättefin hängande ljuslykta som jag fick med som julklapp efter visningen och den kommer finnas i butik vecka 43 (som de flesta andra saker på bilderna). Några saker som t.ex. kuddar, gardiner och ljusstakar finns i butik redan vecka 40-42, men de mest “juliga” grejerna kommer vecka 43. Om ni vill veta pris eller vilken vecka någon produkt kommer ut är det bara att fråga mig! 
Kan ni förresten förstå hur nära det är när man tänker att det är vecka 37 på måndag?? Helt otroligt! Visst längtar man nu när hösten börjar komma – eller, vad känner ni!?

Kategori: JulTaggar: , , ,