Åhléns mellandagsrea

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Min favoritrea är i full gång och det finns så mycket bra! Många luckor som var i Åhléns julkalender 2019 finns till samma pris(t.ex hörlurar, GANT-badrockar och klippan-plädar) och det är ju toppen om man missade någon lucka 😃

Annars finns det en hel del andra godingar som exempelvis Rituals, Mini Rodini och julprodukter! Klicka här för att komma till rean!

Glöm inte heller att hålla koll på när de börjar med 70% rabatt som nog är rätt snart…😍

Shoppa här!

Kategori: JulTaggar:

REA på rituals adventskalender 2019

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Jag tänkte tipsa er om hur ni möjligtvis kan få 20% rabatt på en (eller flera!) valfri skönhetskalender på Åhléns, exempelvis Rituals adventskalender 2019!

Om du varit medlem på Åhlens ett tag brukar det finnas personliga erbjudanden på “min sida”. Jag har i alla fall 20% på valfri skönhetsprodukt och aktiverar jag det erbjudandet online så fungerar det på adventskalendrar också!😃 Så bra ju! Kolla om du har samma, annars kan du kanske snylta på mammas, syrrans eller nån annans konto😉

Klicka här för att komma till Åhlens.se

Kategori: JultipsTaggar:

Åhléns julkalender 2019

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Åhlens julkalender 2019

Nu är äntligen Åhléns adventskalender 2019 här och jag har verkligen längtat!😍

Klicka på bilden eller här för att komma direkt till Åhlens.se!

Åhléns julkalender 2019 är min absoluta favoritkalender och varje år köper jag många julklappar ur den. Det är alltid lika spännande att se alla 24 luckor och varje lucka innehåller en eller flera produkter med 50% rabatt! 👍 Kommer ni ihåg Åhléns julkalender 2018? Det var första året som de inte hade en lucka med Rituals i och det minns jag att jag blev såå ledsen för! 😟 Tur att det finns annat bra i alla fall.

Alla luckor finns att köpa här från den 1-24 december!

Det gäller att vara snabb online har jag märkt genom åren… Luckorna i adventskalendern släpps kl 00.01 och vissa erbjudanden tar slut redan på natten – helt galet ju! Sen finns de såklart i butik också, men då måste man hänga på låset vid öppning(oftast kl 10:00) annars tar allt slut(de populäraste luckorna).

Åhléns julkalender 2019

Åhlens adventskalender 2019

Åhléns supererbjudanden och julklappar 2019

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Under tiden man väntar på Åhléns julkalender 2019 så har de redan nu släppt sina supererbjudanden, som gäller ända fram till julafton! De brukar ha det varje år och det finns alltid massa bra julklappar tycker jag😃

Det finns många erbjudanden, så jag valde ut några favoriter här nedan! Julasken med necessären från Estée Lauder var väldigt poppis förra året minns jag! Sålde slut fort. Som sagt, det finns fler erbjudanden än de jag visar på bilderna! Klicka här för att komma till ALLA supererbjudanden!

Här kommer du till alla erbjudanden!

Kategori: Jul, julklappstipsTaggar:

Tv-och radiokalendern 2019

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Nu kan man köpa årets julkalender från SVT och Sveriges på åhlens.se! Årets tv-julkalender heter ju Panik i Tomteverkstan(länk till mitt inlägg om årets kalender) och årets radiokalender heter Biggest Bang!

Finns att köpa här!

Jag ser sååå mycket fram emot årets julkalender på tv för den verkar så BRA och längtar verkligen till december 😍 Dock köper jag inte själva kalendern, känner mig lite för stor hehe..😁

Kika även på alla andra adventskalendrar (direktlänk) som jag skrivit om i år😃