Jul med Ernst 2017

Yes! På torsdag 7 december i TV4 får vi återigen fira jul tillsammans med Ernst! Man blir lika glad varje år, att han faktiskt återkommer i rutan. Det är inget man ska ta för givet tycker jag 🙂 Det är verkligen mitt favoritjulprogram och jag vill att det ska gå för evigt! Vad vore december utan Ernst i rutan? Usch, det vill jag inte ens tänka på! Så tack Ernst, för att vi får följa dig i ditt julpysslande, julpyntande och julstökande även i år! 

Kategori: JulTaggar:

Woho! Har ni sett denna reklam?
Jul med Ernst är snart tillbaka, torsdag den 3 december! Kan inte annat än läääängta 🙂

Kategori: JulTaggar:

Jul med Ernst 2015

Det händer i år med, vi kommer få följa favoriten Ernst Kirchsteiger som julstökar och pyntar ett sagolikt hem till max! Detta år tar han hand om samma hus där sommar med Ernst spelades in i år, nämligen i Björskogsnäs utanför Grythyttan(bild här nedan är tagen innan sommarens program). 
Kan det bli bättre?
Nää! Oh vad man längtar, en stooor julhöjdpunkt varje år! 🙂

Kategori: JulTaggar: ,

Jul med Ernst & en fantastisk mor

Jag har aldrig gillat böcker under min uppväxt, med undantag för korta små barnböcker. Om jag har läst en bok så är det för att jag blivit tvingad i skolan. 
På senare år har endast några få receptböcker, disneyböcker, pixi och julböcker fått tagit sig in i mitt “bokliv”. Jag har inte direkt tänkt tanken på att jag vill ha någon av de fina julböcker som kommer ut då och då, utan jag har väl bara intresserat mig för programmen eller tidningarna med jultema. 

Det skedde dock en plötslig uppenbarelse för någon vecka sedan. Herregud, jag måste ha Jul med Ernst!! Jag blev lite smått besatt av tanken, fast den funnits i flera år och jag inte har brytt mig innan?
Jag älskar Ernst, som många andra, men har alltid nöjt mig med hans fina tv-program – tills nu.
Till min förskräckelse fick jag veta att boken varken trycks eller säljs längre och hoppet försvann…
Idag dök min mor upp och gissa vad hon hade med? Hon är helt otrolig. Det finns ingen annan som känner mig så väl och gör så mycket fina saker för mig som hon. Nu hade hon liksom jagat runt och annonserat efter någon som kunde sälja sitt exemplar och hon lyckades ♥ Så här sitter jag nu, i min fåtölj i myshörnan och läser världens finaste bok, tack vara min fantastiska mor… 

I detta inlägg slår jag inte bara ett slag för den underbara boken Jul med Ernst, utan också för alla fina mammor där ute, som behöver höra: DU ÄR BÄST!
Om du inte sagt det på länge till din mor, eller en annan nära släkting du har – snälla gör det idag! ♥ 

Kategori: JulTaggar: , , ,