Brisak jul 2018

God kväll alla fredagsälskare! Idag när Samuel kom hem från jobbet tog jag(med min juliga pippitröja) en snabbtur till Brisak med mamma, för att ta en kik på deras julrea som de ställde fram idag! Jag behövde en ny ljusslinga till balkongen och det hittade jag till ett billigt pris, toppen! 👍✨ Det var mest julbelysning, stakar och stjärnor för er som undrar vad rean innehöll. Förutom det så hittade jag 2 julklappar bland deras icke juliga sortiment😃

De håller just nu på att bygga upp sin ENORMA julavdelning som jag skrivit så gott om alla mina 7 julbloggsår. Den är fantastisk på alla sätt och vis och blir bara bättre och större för varje år som går! För er som inte redan varit där kan ni ta en kik på mitt inlägg från förra året med massa bilder från Brisak jul 2017.

I år öppnar julavdelningen den 19 oktober och det är tidigare än vanligt! Jättebra med tidig öppning! Synd nog för mig så är jag utomlands då, så jag kan varken gå dit då eller på deras VIP invigning som jag var på förra året 🙁 Det kändes väldigt tråkigt, men men! Jag får åka dit när jag är hemma igen 🙂 Och så fick jag ju mig en liten snabbkik nu mellan presseningarna som de satt upp, hehe 😉

Något mer juligt som hände på väg till Brisak var att jag hittade 4 julassietter nere i porten där jag bor! Det finns en bänk där som jag och andra brukar ställa saker som man vill skänka bort. Det är toppen! Som en gratis loppis😃 Dessa assietter kommer att användas flitigt under julmånaderna.

Brisak jul 2016

Som tidigare nämt var jag på öppningen av julen på Brisak igår kväll, en jättemysig kväll med glögg, julmust, pepparkakor och snittar!
Som vanligt har de överträffat sig själva i år med! jag säger bara, WOW vilken julavdelning!!
Det är verkligen som att man kommer in till Nordpolen och tomtens verkstad. Detta är inte bara en butik, utan en attraktion anser jag! 
Bilderna säger mycket, men absolut inte allt, man måste åka dit för att se. Jag väntar nog inte länge med att åka dit en andra gång, för allt kräver en noggrann genomgång – det var lite svårt att fokusera igår när man var jätteuppspelt samt hade kameran i handen.
Hoppas att ni blev sugna på att åka dit, ni som varit där och ni som aldrig varit där! Julavdelningen är öppen för alla från och med fredag 21 oktober!
BRISAK ligger på Värmdö utanför Stockholm och ni kan kika här för exakt vägvisning.  
Tack för en härlig kväll och uppvisning av jul på Brisak 2016! 

Kategori: JulTaggar: ,

Jul hos BRISAK 2016

image
image
image

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det finns ingen butik som slår BRISAK jul 2016 och snart öppnar de äntligen julavdelningen! Hurraaa!
Butiken har ett enormt julsortiment varje år, se bilder från förra året i mitt inlägg Brisak jul 2015 så förstår ni som inte hört det tidigare, vilken otrolig julbutik det är!! Det har alltid varit tradition för mig att åka dit flera, flera gånger under julsäsongen och det kommer jag att göra även i år såklart 🙂
BRISAK ligger ute på Värmdö utanför Stockholm, gå in på deras hemsida för mer detaljer.

Kategori: JulTaggar: ,

Julkul igår med mamsen på Brisak julavdelning, haha! 😀
Och jag försökte härma rösten av dockan i tomteklippet på Kalle Ankas jul när han säger “Say mama” och dockan svarar “mamma!” men misslyckades totalt och låter helt knäpp hör jag, hahah!!

Kategori: JulTaggar: ,

Brisak Jul 2015 ♥

Haleluja, det är äntligen jul på Brisak! I helgen öppnade de sin stooora julavdelning och gissa vilka som var där? Jag och mamsen såklart! Vi var där i 1,5 timme!! Alltså det var magi på hög nivå, Brisak blir bara bättre och bättre för varje år – det var JULMANIA!!! Se nedan… Varning för bildbomb!!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Några av inköpen – jag och Samuel i porslinsform 😀 Tack mamsen!! Samuel är så lik!

image

Ursöta taggar för julfikat..!

image

Mina favoriter – sigillmärken stickers!

image

Ja hörni, Stockholms finaste julavdelning – om inte Sveriges?? Skulle vilja se vad som är bättre än detta… Åk hit, ni kommer ALDRIG ångra er! Det är helt fantastiskt!! Ullared julavdelning – släng er i väggen! Värmdö utanför Stockholm är platsen som har julparadisets paradis.
Stay tuned, för jag har även några videoklipp att ladda upp som kommer inom kort!
Nu är jag lycklig för flera veckor framöver… ♥

Kategori: JulTaggar: , ,