Julshopping

Underbar julshopping på Flying Tiger!😍 Åååh de har så mycket fint!
Köpte även en jultröja till Emil på H&M för 99kr! 😀 Den hittar ni här, ni som vill (det är en affiliatelänk!) 👍 Finns också en lika i vuxenmodell så man kan matcha😁

Det känns jätteroligt att jag nu också har köpt en nissedörr till Emil! Har tänkt på det ett tag och nu blev det av. Tycker den var så gullig och gammaldags och så kostade hela kitet bara 50kr!😀 fynd!
Älskar mina nya örhängen också, kostade en tia styck, helt galet! Granarna sitter så bra i öronen och är jättefina 🥰 Tänker ha dem hela dagen😍

Aaah älskar alla mina fynd helt enkelt..😂

Kategori: Julnyheter, JultipsTaggar: ,

Det är jul i vårt hus ♥

Tack och lov för att jag känner mig nästan helt bra i förkylningen idag, då fick julsakerna komma fram! Tur är också att jag har en stor stark man som kan lyfta ner alla kartonger från vinden.. Puh! Det är några stycken…
Nu har vi det så fint så fint med tomtar, troll och juleljus i massor! Nu är det bara granen och snön som fattas – och lite glögg på det! 🙂
Åh nu ska vi mysa vidare, i vårt julehus.. ♥ 

Kategori: JulTaggar:

Julkul igår med mamsen på Brisak julavdelning, haha! 😀
Och jag försökte härma rösten av dockan i tomteklippet på Kalle Ankas jul när han säger “Say mama” och dockan svarar “mamma!” men misslyckades totalt och låter helt knäpp hör jag, hahah!!

Kategori: JulTaggar: ,

Brisak Jul 2015 ♥

Haleluja, det är äntligen jul på Brisak! I helgen öppnade de sin stooora julavdelning och gissa vilka som var där? Jag och mamsen såklart! Vi var där i 1,5 timme!! Alltså det var magi på hög nivå, Brisak blir bara bättre och bättre för varje år – det var JULMANIA!!! Se nedan… Varning för bildbomb!!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Några av inköpen – jag och Samuel i porslinsform 😀 Tack mamsen!! Samuel är så lik!

image

Ursöta taggar för julfikat..!

image

Mina favoriter – sigillmärken stickers!

image

Ja hörni, Stockholms finaste julavdelning – om inte Sveriges?? Skulle vilja se vad som är bättre än detta… Åk hit, ni kommer ALDRIG ångra er! Det är helt fantastiskt!! Ullared julavdelning – släng er i väggen! Värmdö utanför Stockholm är platsen som har julparadisets paradis.
Stay tuned, för jag har även några videoklipp att ladda upp som kommer inom kort!
Nu är jag lycklig för flera veckor framöver… ♥

Kategori: JulTaggar: , ,

Julen växer fram på Åhléns

Blev lite julspaning på Åhléns samtidigt som jag var där av annan anledning och det blev även hela 2 julklappar spontant inhandlade! Den ena var så sjuukt bra, älskar när man hittar perfekta klappar! 
Mycket fint hade de hunnit få fram, även fast det inte var allt det jag skrev om efter jag varit på Åhléns julpressvisning för ett tag sedan!
Jättekul att se julen växa fram i butikerna 🙂

Kategori: JulTaggar: , ,

Mysiga julsockor

På ICA Maxi igår kunde jag inte hålla mig borta från dessa sockor.. Jag höll i dem länge och tänkte på att jag inte behöver dem, men att jag så gärna vill haaaa dem! De var nämligen så himla mjuka inuti, jag vet inte vad det är för material, men det är som en babyfot med bommul på, typ!! 
Ja ni ser ju vilken version av mig som vann fighten…
De var lite stora i storleken och eftersom det var två i paketet så gav jag ett par till Samuel och nu är vi julsockekompisar! Vi går runt och myser här hemma med våra sugproppsgosefötter(det är halkskydd under) and we love them! 
TIPS om någon behöver sockor, finns även i vitt/grått 😀

Kategori: JulTaggar: , ,

Journal Jul & Tradition

En till jultidning finns nu ute i butik! Jag tror dock inte att jag kommer köpa den, jag väntar nog till mina favoritjultidningar kommer ut, Drömhem och Amelia! Drömhems jultidning var jag ju med i förra året som månadens bloggare, se här, och det var helt amazing! Att lilla jag fick medverka i favorittidningen var så absurt och förvånande, så det kommer jag leva på längeee haha! 🙂
Sen att tillägga går det ju åt rätt mycket pengar om man köper alla tidningar, så jag får prioritera lite helt enkelt!

Tjollahopp happy fredag!!

Kategori: JulTaggar: ,

Citygross jul-presskit

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg?

Imorse kom ett bud från City Gross som innehöll ingredienser och recept på två sorters julkakor, ett med polkagris och ett med pepparkakssmak! Tusen tack för det, väldigt gulligt! 🙂 Får se om jag får ett ryck nu och börjar baka julkakor, eller om jag hinner äta upp polkagrisarna först..?
Jag visste att det skulle komma en överraskningslåda någon gång framöver, eftersom att jag fick ett mail om att de ville skicka ett presskit inför julen, men jag blev ändå väldigt förvånad och glad när det knackade på dörren under tiden jag plockade iordning tvätten! Tvätten fick då vänta… 😀 Tjoho jag älskar paket!!

Jag har aldrig handlat på City Gross förut, då det inte ligger någon butik i närheten! Men det som de ville framföra med presspaketet var att de i år lanserar två nya “matkassar”. En heter “julbakskassen” och innehåller ingredienser och recept på 5 lättbakade och klassiska julkakor. Den andra heter “julgodiskassen” och den innehåller också recept och ingredienser, men till 4 sorters julgodis! 

Jag älskar ju att baka och fixa inför julen och jag tycker att det är kul att planera vad jag ska baka och laga. Därför är dessa kassar kanske inget för mig, då jag själv vill välja vad jag ska baka – men jag kan tänka mig att de är perfekta för den som inte har så bra fantasi eller så mycket tid för att hinna planera julbaket!? Kanske stora barnfamiljer eller den som vanligtvis inte brukar julbaka och vill få lite inspiration? 🙂 

Kategori: JulTaggar: , ,