Citygross jul-presskit

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg?

Imorse kom ett bud från City Gross som innehöll ingredienser och recept på två sorters julkakor, ett med polkagris och ett med pepparkakssmak! Tusen tack för det, väldigt gulligt! 🙂 Får se om jag får ett ryck nu och börjar baka julkakor, eller om jag hinner äta upp polkagrisarna först..?
Jag visste att det skulle komma en överraskningslåda någon gång framöver, eftersom att jag fick ett mail om att de ville skicka ett presskit inför julen, men jag blev ändå väldigt förvånad och glad när det knackade på dörren under tiden jag plockade iordning tvätten! Tvätten fick då vänta… 😀 Tjoho jag älskar paket!!

Jag har aldrig handlat på City Gross förut, då det inte ligger någon butik i närheten! Men det som de ville framföra med presspaketet var att de i år lanserar två nya “matkassar”. En heter “julbakskassen” och innehåller ingredienser och recept på 5 lättbakade och klassiska julkakor. Den andra heter “julgodiskassen” och den innehåller också recept och ingredienser, men till 4 sorters julgodis! 

Jag älskar ju att baka och fixa inför julen och jag tycker att det är kul att planera vad jag ska baka och laga. Därför är dessa kassar kanske inget för mig, då jag själv vill välja vad jag ska baka – men jag kan tänka mig att de är perfekta för den som inte har så bra fantasi eller så mycket tid för att hinna planera julbaket!? Kanske stora barnfamiljer eller den som vanligtvis inte brukar julbaka och vill få lite inspiration? 🙂 

Kategori: JulTaggar: , ,