Första julklappen inslagen

Nu har jag äntligen slagit in första julklappen som jag köpte för många veckor sedan! Det känns otroligt att tiden nu är inne och detta är verkligen kickstarten på den “förberedande tiden” innan jul – tiden jag verkligen älskar! Förberedelserna får gärna starta tidigt och på ett lugnt sätt, så jag hinner njuta av varje julig stund och på så vis också förlänga min favorittid på året 🙂 

Kategori: JulTaggar:

Mera julklappar

image
image

Mer och mer julklappar slås in här hemma och tacka Gud gör jag för onlineshopping! Jag skulle säga att jag köper mer än 70% av alla julklappar på nätet och det är så skönt! Hur gör ni?
Nu har jag använt mig av mitt nyinköpta favvopapper från Lagerhaus, det är så himla fint!! Det ger exakt den där gammeldags känslan jag älskar. Enkelt, snyggt och nygammalt – kan inte bli bättre! 🙂

Kategori: JulTaggar:

Mysiga julsockor

På ICA Maxi igår kunde jag inte hålla mig borta från dessa sockor.. Jag höll i dem länge och tänkte på att jag inte behöver dem, men att jag så gärna vill haaaa dem! De var nämligen så himla mjuka inuti, jag vet inte vad det är för material, men det är som en babyfot med bommul på, typ!! 
Ja ni ser ju vilken version av mig som vann fighten…
De var lite stora i storleken och eftersom det var två i paketet så gav jag ett par till Samuel och nu är vi julsockekompisar! Vi går runt och myser här hemma med våra sugproppsgosefötter(det är halkskydd under) and we love them! 
TIPS om någon behöver sockor, finns även i vitt/grått 😀

Kategori: JulTaggar: , ,

Årets första julklapp!!

image

I förra veckan vaknade jag med en notis från Instagram på min mobil och ett nytt konto med namn “julenslillatomte” hade då skapats av någon och det fanns endast en bild på profilen och på den hade jag taggats. Jag var väldigt trött, tittade snabbt på det, fattade ingenting, tyckte det var lite halvläskigt och sen somnade jag om och glömde bort det. 

image

Dagen efter, när jag kom till jobbet hittade jag denna fina julklapp i mitt fack!! Då påminns jag om instagrambilden(som jag totalt glömt bort) och tänker nåt i stil med “men va faaan!?? Vem ligger bakom det här??” Ja, jag är lite som Johan Falk och svär tyvärr lite för mycket ibland. 

image

Jag låter det vara i några timmar för att jag vill veta vem det är ifrån innan jag öppnar… Efter lite logiskt tänkande funderar jag över vem som jobbat helg och vem som är pysslig nog att göra något sånt här.
Till slut kommer jag fram till att det måste vara Emil! Jag smsar honom och frågar: “Eeemil!! Är det du som är min creeepy julstalker??” Jag får en smiley tillbaka som svar = avslöjad. 

image

Då öppnar jag och finner denna fina julklapp! EN EMMA-TAKEAWAY-KOPP! 😀 (har precis druckit varm choklad i den)!
Så fin var den! Men finast var ändå själva gesten och föreberdelserna/arbetet bakom. Blev riktigt varm i hjärtat, att någon julade till det och gav mig årets första julklapp!! Stämplarna som är på pappret var verkligen pricken över hela julklappen, vilken gammeldags och fin touch! Tusen tack Emil och Lizette(Emils flickvän)! 🙂
Jag har ännu inte smakat pågenskorporna som heter “Emma” och det kanske jag borde?? 😀

Kategori: JulTaggar: , ,

Årets första julklapp..

köpte jag för några veckor sedan, men den har legat oinslagen i en låda sen dess! Frågan är hur man ska slå in den – om man ska använda papper man redan har eller köpa nytt när det kommer ut i butik? Vart man sen ska lägga den om man slår in den nu? 
Vill ju ha granen framme så man kan börja lägga alla fina klappar under.. 🙂

Kategori: JulTaggar: , , , , , , ,

Apple Watch

image

Vad tycker ni om denna då?

Själv är jag väldigt förtjust och skulle inte tacka nej till denna dyrgrip(som antagligen kommer kosta runt 3000 kronor icke guldversion).
Det är riktigt synd att den inte finns i butik innan jul, för då tror jag att det skulle bli en poppis julklapp för dem som vill punga ut cash för en riktig pang-klapp!

Dock kom jag att tänka på att jag tror ÄNDÅ att armbandsuret av den “smartare” modellen med olika funktioner som pulsklocka, bildfunktion, sömnmätare etc. kanske kan bli årets julklapp!?
Vem kan liksom inte tänka sig att få en cool/fin klocka i julklapp, liksom 🙂

Kategori: JulTaggar: , , ,