IKEA jul 2021

ikea jul 2021

Såhär ser julen på IKEA ut år 2021! 😃 SÅ roligt att äntligen få se kollektionen och jag måste säga att i år är det mycket som är i min smak!!
De svarta stakarna i olika varianter är ju to die for och de små presenförpackningarna(39kr för alla 3!) är ju så himla gulliga! 😍 Älskar att det är fokus på naturmaterial och lite gammeldags stil – som såklart möter det moderna!
Snyggt jobbat IKEA! Ser fram emot att besöka varuhusen i oktober 😍🎄✨

Julen på IKEA 2020

Julbilderna från IKEAs jul 2020 har kommit! 😀 Så roligt! Alltså kolla på det gröna julpappret med julrosor(?) här ovanför – jag dör!! SÅ FINT😍 Vill köpa nu! Det är oftast på presentinslagningsavdelningen jag går loss på Ikea och i år blir nog inget undantag… Var det något speciellt ni fastnade för? 🙂 Jag gillar även glaskulorna och pepparkaksgubbarna!

Kategori: JulnyheterTaggar: ,

IKEA adventskalender 2018

Alltså huuur taggad blir man inte på IKEAs helt nya adventskalender som de säljer i år!? Så kul och FIN är den ju också med tomteverkstaden och alla roliga figurer!

För 79kr får man blandade praliner(som jag tycker ser riktigt goda ut) och 2 st presentkort på IKEA värda 50kr styck. Dessa presentkort kan användas vid handling i varuhus eller online mellan 1 januari – 31 mars 2019 och man kan endast använda 2 st presentkort per köp!

Tyvärr så kan man inte köpa kalendern online, utan bara i varuhus… Synd för oss latkorvar som hellre klickar hem grejerna! Men men, det får bli en tripp framöver, för detta kan man ju bara inte missa, visst!? 😍

Se fler adventskalendrar för år 2018 här!

Jul och vinter på IKEA 2018

I oktober kommer alla IKEA:s julgrejer på plats och det fanns några guldkorn som jag blev väldigt exalterad över! Jag gillar oftast deras julinslagningsgrejer och inte så mycket mer egentligen. Brukar inte bli så mycket inhandlat därifrån för min del annars! Jag älskar det enkla, gammaldags och naturliga när jag slår in paket och därför blev jag extra glad över att se etiketterna, snörena och paketpappren på bilderna här uppe! Vill köpa nuuuu 😃 Annars var ju florsockerströaren väldigt praktiskt och sockerkaksälgen väldigt charmig!

Ett julbord på IKEA och inköp av lite julklappspapper och dylikt hoppas jag att det blir i vinter 😊

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar: , ,

IKEAs julbord 2017

Jag hade helt missat att IKEA har premiär för sitt traditionella julbord idag! Det är verkligen värt ett besök om man ändå är där och handlar! 🙂 Jag hoppas att det hinner bli ett besök för min del, man kan aldrig äta för mycket julbord 😀 eller joo, det kan man… men den gränsen har jag aldrig nått!

Kategori: JulTaggar: ,

Jul på IKEA 2016

Det finns mycket fint i sortimentet hos IKEA julen 2016! Ser verkligen fram emot att gå och kika bland deras hyllor i år, de toppar även Lagerhaus tycker jag! 🙂 Jag älskar julklappspappret, många gammeldags nyanser med ett rustiskt intryck!
Här kommer några favvisar, ni kan även kika på hela soritmentet här!

Kategori: JulTaggar: ,

IKEA julbord 2015

Som vanligt har IKEA sitt julbord uppdukat i år, med premiär 19 november. Jag brukar äta det varje år med mamma som en tradition, samtidigt som vi kollar in deras julsortiment!
Kvaliteten går ju inte att jämföra med ett julbord hemma, men så tycker jag att det är med de flesta julbord om man inte betalar sjukt mycket för det. Så det är verkligen värt att äta, om man ändå är på IKEA 🙂 Billigt är det ju också! 

Kategori: JulTaggar: ,

IKEA:s julbord

imageimage

image

God morgon världens bästa läsare! Jag önskar er en toppenlördag! 🙂

Tänkte tipsa er att om ni tar en sväng förbi IKEA i helgen eller en annan dag kan ni ju passa på att äta lite julbord samtidigt, som invigdes den 20:e. Ett riktigt klassiskt julbord är det i år, inga konstiga twistar (vilket passar mig hihi)!
Jag kommer absolut prova det när jag åker dit, det har blivit som en tradition! 🙂 Här kan ni se vad som serveras, prisvärt är det i alla fall !

Kategori: JulTaggar: , ,

Jul på IKEA – en liten besvikelse

På de första 2 bilderna ser det ganska fint och lovande ut och jag blev glad när vi kom till julavdelningen i slutet av den omgjorda butiken i Kungens Kurva. Dock var det inte så bra julavdelning som jag trodde.
Det jag fick med mig hem var endast 2 paketpappersrullar (ej jul) samt ett pepparkakshus och kokosbollar från matavdelningen!

Jag har väl kanske blivit lite kräsen efter att ha varit på så många andra bra affärer med mycket mer julsaker, såsom exempelvis Brisak & Rusta.

Kokosbollarna var i alla fall väldigt goda och pepparkakshuset ska bli roligt att sätta ihop 🙂

Kategori: JulTaggar: