Julklappsverkstad

Idag har vi haft lite barnvakt här hemma och då passade jag på att slå in några av julklappar jag köpt de senaste veckorna – det har jag sett så mycket fram emot att göra! 😃 Julmusiken slogs på och julkänslan kom kort där efter! Åh vad jag älskar att både köpa, slå in och ge julklappar!! Det är verkligen en hobby, eller kan det vara det haha?

Ja, nu är i alla fall julklappsfåtöljen fylld till hälften av klappar och den bara väntar på att få bli utbytt mot julgranen!🎄🎄🎄 Härligt!

Kategori: JulTaggar: ,

Jul och vinter på IKEA 2018

I oktober kommer alla IKEA:s julgrejer på plats och det fanns några guldkorn som jag blev väldigt exalterad över! Jag gillar oftast deras julinslagningsgrejer och inte så mycket mer egentligen. Brukar inte bli så mycket inhandlat därifrån för min del annars! Jag älskar det enkla, gammaldags och naturliga när jag slår in paket och därför blev jag extra glad över att se etiketterna, snörena och paketpappren på bilderna här uppe! Vill köpa nuuuu 😃 Annars var ju florsockerströaren väldigt praktiskt och sockerkaksälgen väldigt charmig!

Ett julbord på IKEA och inköp av lite julklappspapper och dylikt hoppas jag att det blir i vinter 😊

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar: , ,

Lagerhaus jul 2018

image
image
image
image
image
image
image

Woho!
Lagerhaus har precis presenterat sin julkollektion och eftersom att det är en av mina favoritbutiker när det kommer till julprylar så blev jag extra glad!! 🙂
De kommer i år att satsa på julens traditionella färger med rött och grönt men de går också lite crazy och maxar med glitter och galna former som rosetter och kaktusar!
Jag älskar deras julgransmugg, stjärnlampa och röda rosettkudde! Men julkalendergirlangen med granar var också fin. Ska bli kul att se det o verkligheten sen 🙂 Ser ni något ni gillar?

Den 25 oktober smygstartar de med julprodukter i butik och online. Sen kommer allt fram på hyllorna eftersom, ända fram till december! 
Här kommer du till Lagerhaus hemsida!

Inlägget innehåller annonslänk.

Kategori: JulTaggar: ,