Coca-cola zero Cinnamon

En rolig läsknyhet för julen 2019 är Cola Zero Kanel eller “Coca-cola zero cinnamon” om man nu ska vara internationell haha😉 Den har funnits i andra länder tidigare jular och nu är det dags även i Sverige. Jag tycker personligen att det låter jättegott faktiskt!! Vad tror ni? Förresten, hur GLAD blir man inte av att se Coca Cola-tomten?? Så fin😍

Jag tycker att alla Cola’s smaker(typ citron, persika etc) har en väldigt god smak för att de är milda och subtila och därför tror jag även att kanel kommer att vara gott! Det kommer att kännas i eftersmaken, men inte ta över(tror jag, haha!)😃 Jag är taggad på att smaka denna! Återkommer med när den ska finnas i butik när jag vet🙂

Kategori: JulnyheterTaggar:

ICA julgodsaker

image
image
image

Idag knackade det på dörren och där stod Ryska Posten med en urfin tygpåse från ICA(kommer bli nya shoppingpåsen)! Den innehöll flera godsaker från ICA:s julsortiment som päronmarmelad med kanel, julte, ekologiska fikon, ekologisk kokos, fikonmarmelad och glöggmix med tranbär och mandlar. Åh vad glad jag blev!! Mest sugen är jag på päronmarmeladen och jultet, ska nog göra en kopp till mig och Samuel redan nu! 
I år satsar ICA mycket på ekologiska och svenskt närodlade råvaror och det syns på flera av deras julnyheter som t.ex. julskinkan och laxen. Den ekologiska julskinkan såldes mer än 50 % bättre år 2014 än året innan och därför har de fler goda nyheter på den fronten. Enligt mig är det fantastiskt och det känns verkligen som att det är på tiden! Riktigt sugen på att få hugga in på en fin skinka… Jag har tidigare skrivit ett inlägg om ICA:s julsaker(inte maten) som ni kan se här.
Nu ska jag mumsa på detta framöver och jag återkommer om något är extra gott som ni måste testa!! Någon som testat något förresten?
Jag tror min mor kommer vilja hugga in på marmeladerna… 😉

Tilläggas bör även att julsakerna jag skrivit om i tidigare inlägg nu finns på icahemmas hemsida och de går också att beställa(många saker går endast att köpa på nätet)! Hurra det lider mot juuul! 

Kategori: JulTaggar: , ,