IKEA adventskalender 2018

Alltså huuur taggad blir man inte på IKEAs helt nya adventskalender som de säljer i år!? Så kul och FIN är den ju också med tomteverkstaden och alla roliga figurer!

För 79kr får man blandade praliner(som jag tycker ser riktigt goda ut) och 2 st presentkort på IKEA värda 50kr styck. Dessa presentkort kan användas vid handling i varuhus eller online mellan 1 januari – 31 mars 2019 och man kan endast använda 2 st presentkort per köp!

Tyvärr så kan man inte köpa kalendern online, utan bara i varuhus… Synd för oss latkorvar som hellre klickar hem grejerna! Men men, det får bli en tripp framöver, för detta kan man ju bara inte missa, visst!? 😍

Se fler adventskalendrar för år 2018 här!

Kicks adventskalender 2018

Inlägget innehåller annonslänkar.

Kicks har nu släppt sin Beauty christmas calendar 2018 och den är vackert romantiskt rosa och “tjejig” i år. Glöm heller inte Kicks julkalender, med ett nytt härligt erbjudande till 50% rabatt varje dag!

Jag valde att inte ta med någon bild på innehållet i denna adventskalender jag visar här ovan, för jag gillar själv inte veta i förväg vad det är i adventskalendrar, men om ni vill veta vad det är i är det bara att kolla på Kicks hemsida! Jag har aldrig haft Kicks julkalender och det blir nog ingen i år heller, man får hålla i slantarna ibland, hehe 😉 Den kostar förresten 449kr och finns att köpa här!

Det är verkligen adventskalender-bonanza just nu, alla släpper sina kalendrar! I love it, hoppas ni gör det också haha! Annars blir det lite tjatigt kan jag tänka mig, det finns ju så många! Men JAG är en adventskalender- lover😍🎄

ICA adventskalender

Happy saturday!
Äntligen har jag ICAs gratis adventskalender 🙂 Hittade den i en liten ICA-butik på Östermalm nära jobbet och hade då faktiskt nästan glömt bort att den fanns! Det är en tradition för mig att ha den, då jag alltid har fått den av mormor varje år innan hon gick bort. Därför känns det som ett måste att jag hittar en varje år! Hon brukade också alltid få från en pytteliten ICA där hon bodde, så det känns som att det är de små ICA-butikerna som oftast har dem. Jag har t.ex. aldrig sett någon på vår stora ICA Maxi. 

Det ska bli spännande att se vad som finns bakom luckorna i år, de har ju lite olika teman varje gång. Ibland har det varit rim, andra gånger recept och pyssel osv. Tycker den var väldigt fin med många roliga saker att titta på på julbordet. Man ser liksom något nytt varje gång man kollar på den!Hoppas ni hittar den på er lokala ICA-butik! Annars – fråga i kassan! 🙂

Kategori: JulTaggar: ,

Adventskalender till hund och katt

God morgon! I våra ICA butiker kommer vi i år att finna Lily’s kitchens adventskalendrar för hundar och katter – rolig idé!! Vi har inga djur men om vi hade haft det så hade jag verkligen velat ge mitt husdjur en egen kalender 😀 

Innehållet beskrivs såhär: “Lily’s Kitchens gör hund- och kattmat av naturliga, hälsosamma och goda ingredienser, utan de tillsatser och animaliska biprodukter som brukar finnas i djurmat. Varumärket har funnits i Sverige sedan i april 2017. Adventskalendern finns både för hundar och katter. Den är fylld med tre sorters nyttigt och naturligt godis från Lily’s Kitchen”

Kategori: JulTaggar:

Rituals of advent

Tjohooo! Jag är lycklig 🙂
Ser ni vad jag fick av Samuel i förrgår? Den är SÅ FIN! Visst hade jag hintat fint i inlägget Rituals adventskalender 2017? 😉 Tur han läser bloggen, haha…
Den är verkligen enorm by the way(som ni kan se på en av bilderna när jag sitter bakom hihi), den största kalendern jag haft!
Jag tänker faktiskt hålla mig från att packa upp den, det kan få vänta tills strax innan första december – så jag sparar lite på det roliga 🙂 Kliar dock i fingrarna, haha! Åh, jag längtar – älskar redan Rituals fina adventskalender!

The body shop adventskalender 2017

Inlägget innehåller annonslänk

Halloj allihopa! Nu har även the body shop lanserat sina adventskalendrar för år 2017. De går dock inte att köpa riktigt än, man får vänta till 25/9 – vilket också är väldigt tidigt! Det verkar vara en “trend” att släppa kalendrar tidigare i år än vanligt, då både Body shop och Rituals har släppt sina redan i september. Jag klagar inte, älskar att förbereda mig och hitta julsaker tidigt! 🙂
Årets adventskalendrar har alla dagliga utmaningar i form av goda gärningar. Bakom varje lucka med skönhetsprodukter finns även en god handling för dig att utföra. Den kan exempelvis vara att le mot den första personen du möter. När man öppnat lucka 25(de 2 som har 25 luckor) på juldagen kan du använda kalendern som ett quiz!
Jag tycker att detta låter superroligt och det är ett väldigt bra intiativ att man ska göra en god gärning om dagen!
I år blir det dock ingen body shop kalender för min del tror jag.. Har haft den många år men 2017 satsar jag på lite annat – det finns ju så många spännande kalendrar nu för tiden!
Jag kommer att visa samtliga kalendrar som The body shop säljer i år + dess innehåll här nedan, så om ni inte vill veta vad som är i luckorna får ni scrolla förbi !

De kalendrar som The body shop säljer i år är:

1) ULTIMATE ADVENT CALENDAR 1195 kr (värde 2835 kr)
25 dagars adventskalender med de lyxigaste och största produkterna av de 3 kalendrar de säljer. Köp här!

image
image

2) ADVENTURE ADVENT CALENDAR 795 kr (värde 1560 kr)
Den bästsäljande 25 dagars adventskalendern som passar de flesta. Köp här!

image
image

3) BEAUTY ADVENT CALENDAR 495 kr (värde 1100 kr)
24 dagars adventskalender med lite mindre produktstorlekar i luckorna. Köp här!

image
image

Alla adventskalendrar finns att köpa på The body shops hemsida!

Se även mitt inlägg om Rituals adventskalendrar här

Kategori: JulTaggar: ,

Disney adventskalender

image
image

Wow, alltså jag är helt förtrollad av denna otroligt fina julkalender, adventskalender som Disney gjort!
Jag och Samuel satt och googlade på adventskalendrar, vi skulle se om vi hittade någon rolig åt honom i år och då snubblade vi över denna! Har aldrig sett den förut så blev riktigt förvånad!
Hur kan jag ha missat denna skönhet?? Jag ÄLSKAR Disney på alla sätt och vis och en kalender full av Disneyböcker är ju oslagbart! Gissa om vi beställde den direkt!?
Längtar efter lucka 24, “Jultomtens leksaksfabrik” och lucka 1 “Musse Pigg ordnar julposten”. Ååh december kommer att bli underbart med en ny bok vaarje dag, hihi jag känner mig som 5 år – men det är väl det som är meningen med julen? 🙂 

Kalendern finns att köpa på Bamba (länk här) för 279 kronor(på rea, ordinarie pris var 349 så passa på om ni vill ha en!)
Ååh längtar tills den kommer…!

Kategori: JulTaggar: ,

Rituals adventskalender

image
image
image

Hurra! Var och kikade i lite butiker idag och såg att Rituals har gjort en egen julkalender / adventskalender som nu finns att köpa på Åhléns(direktlänk här!)! 475 kronor kostar den(produkterna har ett värde av 1000 kr).
Jag tycker väldigt mycket om Rituals produkter och en kalender full av dem låter inte illa! Dock så räcker det kanske med The body shops adventskalender för mig ändå, blir så dyrt annars 🙂

Kategori: JulTaggar: ,