Jul och vinter på IKEA 2018

I oktober kommer alla IKEA:s julgrejer på plats och det fanns några guldkorn som jag blev väldigt exalterad över! Jag gillar oftast deras julinslagningsgrejer och inte så mycket mer egentligen. Brukar inte bli så mycket inhandlat därifrån för min del annars! Jag älskar det enkla, gammaldags och naturliga när jag slår in paket och därför blev jag extra glad över att se etiketterna, snörena och paketpappren på bilderna här uppe! Vill köpa nuuuu 😃 Annars var ju florsockerströaren väldigt praktiskt och sockerkaksälgen väldigt charmig!

Ett julbord på IKEA och inköp av lite julklappspapper och dylikt hoppas jag att det blir i vinter 😊

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar: , ,

IKEAs julbord 2017

Jag hade helt missat att IKEA har premiär för sitt traditionella julbord idag! Det är verkligen värt ett besök om man ändå är där och handlar! 🙂 Jag hoppas att det hinner bli ett besök för min del, man kan aldrig äta för mycket julbord 😀 eller joo, det kan man… men den gränsen har jag aldrig nått!

Kategori: JulTaggar: ,

Jul på IKEA 2016

Det finns mycket fint i sortimentet hos IKEA julen 2016! Ser verkligen fram emot att gå och kika bland deras hyllor i år, de toppar även Lagerhaus tycker jag! 🙂 Jag älskar julklappspappret, många gammeldags nyanser med ett rustiskt intryck!
Här kommer några favvisar, ni kan även kika på hela soritmentet här!

Kategori: JulTaggar: ,