Nedräkningskalender till nyår The body shop

The body shop kommer med en till rolig nyhet i år, utöver alla deras adventskalendrar. De släpper en lite mindre kalender som har en lucka för varje dag mellan julafton och nyår!
Jag tycker detta är en fantastisk idé, då i alla fall jag alltid blir sentimental när julafton är över och inser att “allt är över”… Fy vad det är jobbigt 🙁
Denna skulle kunna rädda upp sorgen som kommer efter julafton! Mer sånt tack!! 😀 Jag tror denna kommer bli en hit. Särskilt om man fyller år efter julafton, en perfekt present!

Kategori: JulTaggar:

The Body Shop jul

Utöver The Body shops fantastiska adventskalendrar har de också ett stort julsortiment som är perfekta julklappar! Såklart tycker jag det, då jag älskar deras produkter och använder dem själv, men jag kan inte tro att någon skulle tycka något annat! Allt doftar så himla GOTT och det är hög kvalitet men ett okej pris 🙂 Tummen upp för Body shop jul 2015!

Kategori: JulTaggar:

The Body Shop adventskalender 2015 – WaterAid

Jag fullkomligen älskar The Body Shops underbara produkter och köper de flesta av mina kroppsprodukter därifrån. 
De kommer även i år att lansera de otroligt populära adventskalendrarna som de gjort tidigare år och detta år finns det några fler varianter att välja på, nämligen;

Exklusivt i butik finns tre stora adventskalendrar:
– Luxury 800 kr (värde 1260 kr)
– Deluxe 1000 kr (värde 1595 kr)
– Ultimate 1200 kr (värde 2230 kr) Denna önskar jag mig av tomten..
Exklusivt på webbshopen finns två mindre varianter:
– 24 Happy Days Advent Calendar 900 kr (värde 1470 kr)
– 24 Happy Days Advent Calendar Premium 1100 kr (värde 2100 kr)

Tillsammans med WaterAid vill The Body Shop i år förändra liv, genom för varje såld kalender skänka en summa pengar som gör att en familj i Etiopien får en dags tillgång till rent vatten.
Bara det gör ju att man får en “anledning” till att köpa en!!