Nya julfilmer 2023

Jag har nosat fram lite nya julfilmer som släpps nu under julen 2023 på Netflix, bio och Disney+! ✨🎄
Sååå härligt och kul med nytt😍 Enjoy!

Silent night Joel Kinnaman

Solent NightPå Bio, Datum? 1 december i USA(Sverige ännu oklart)

I Silent Night (som ska utspela sig helt utan dialog) spelar Joel Kinnaman mannen vars lilla son hamnar i skottlinjen för ett gängkrig. Själv blir han skjuten i halsen och förlorar sin röst. Nu börjar han att planera sin hämnd och låter knytnävarna och ilskan tala istället.

Wonkapå Bio 13 december

Berättelsen om en ung Willy Wonka och hans äventyr innan han öppnade världens mest kända chokladfabrik.

Karl Bertil Jonsson Netflix

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julaftonNetflix 31 oktober

En pojke som extraknäcker på posten beslutar sig för att sprida julglädje genom att dela ut julklappar till samhällets behövande. Bygger på Tage Danielssons berättelse.

Best christmas ever

Best.Christmas.Ever!Netflix 16 november

När ödet sammanför deras familjer över jul bestämmer sig Charlotte för att bevisa att hennes gamla vän Jackies liv är för bra för att vara sant.

Så blev det jul igen Netflix 6/12

Thea tar med sig Jashan hem för att fira deras förlovning, men krocken mellan hans indiska rötter och hennes norska familjetraditioner leder till julkaos.

The naughty list Disney +

The Naughty list Disney+ 22 november

Vi följer pojken Andy som blir utan julklappar när Tomten besöker världens alla barn. Han inser att han måste ha hamnat på stygga listan. Tillsammans med andra högst kränkta ungar planeras nu en ambitiös kupp à la “Ocean’s Eleven” – de ska ta sig till Nordpolen och Tomtens verkstad för att stjäla de presenter som de anser sig ha rätt till.

Familjen claus 3 Netflix

Familjen Claus 3Netflix 8 november

När julklappsleveranserna strular och jultomten hamnar i trubbel måste syskonen Jules och Noor samarbeta för att rädda julen. Kommer de att klara det?

Familjeförvirringen Netflix 30/11
Kaos bryter ut i en familj några dagar innan jul när ett sällsynt kosmiskt fenomen får föräldrarna och deras tonåriga barn att byta kroppar.

annonslänk

Grinchen 2

Grinchen 2

Det ryktas om att Grinchen ska få en uppföljare(Grinchen 2) och även fast vi fortfarande måste vänta på att Universal Pictures ska bekräfta detta så tror jag att det är säkert att tro på att detta är sant, enligt vad jag läst!😍

Alltså jag blev sååå taggad!!
Grinchen är ju verkligen en favoritfilm för mig och även fast uppföljare av filmer brukar kunna floppa, så har jag stora förhoppningar för denna! Särskilt eftersom att det verkar som att Jim Carrey ska spela huvudrollen även i the Grinch 2 😀🙏

Återkommer såklart när jag vet mer!
Vem mer är taggad??😍

annonslänk

Wonka – 2023

Wonka film 2023

Häromdagen såg jag, Samuel och Emil på Kalle och chokladfabriken och det var faktiskt en mäktig händelse! 😍 Tänk att Emil nu är stor nog att kunna se en sån film, tillsammans med oss. En riktig milstolpe i livet faktiskt🙏
Han var som trollbunden och satt och gapade nästan hela tiden, haha!😆
Filmen har ju dessutom en väldigt fin handling och visar att snälla, kloka och fattiga lilla Kalle var den som lyckades ta hem det stora priset, tack vare sin underbara personlighet och inställning till livet.

Passande nog så snubblade jag precis över nyheten om ”Wonka” som är en ny film som släpps på bio julen 2023 och den handlar om Willy Wonkas liv, om jag förstår det hela rätt. 🍬
Timothée Chalamet spelar Willy och det är ungefär så mycket info som kommit ut just nu…
😄

Hur som helst låter det väldigt spännande och det blir kul att se trailern längre fram – återkommer då!😍

Bildcred till @sainfulcreation