Rusta julen 2021

Wohooo Rusta har presenterat sina julproduker för julen 2021 och här ser ni mina favoriter! 😍😀 Ååh jag älskar julkulan med lingonris på och den gröna servisen!!
För det första blev jag sjukt glad över att se så mycket NYTT för denna jul! Ofta tycker jag att de återanvänder julprodukter från tidigare år, men denna gång känns allt nytt och spännande! Det ska bli väldigt roligt att gå runt bland allt det här i butik sen!😍👏 Bra jobbat Rusta!
Här kommer lite fler bilder:

Julen på Rusta

Rusta julavdelning 2020Rusta julavdelning Jultvål rusta

Idag skulle jag in och köpa tvål på Rusta efter min löprunda, för det gååår ju inte att ha slut på tvål nu i coronatider!!😄 Då hittade jag massa julsaker på köpet – så skoj att kolla på allt! Bland annat hittade jag dessa underbara jultvålar som verkligen doftar jättegott! Hyacinten tyckte jag dock inte doftade just hyacint, men den röda med vinterkryddor har de lyckats väldigt bra med!😀 Kommer bli fler köp av dessa tvålar i höst/vinter👍

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar:

Julshopping på Rusta

image
image
image
image

Vilken rolig stund jag och Samuel fick på Rusta idag, ännu fler julsaker har kommit fram där! Jag fick med mig tomteluvan på diadem(lööve it) samt två stycken superfina julklappspapper! 
Rekommenderar verkligen diademen, finns ju flera olika sorter och de kostar bara 10 kronor!!
Jultröjan såg rolig ut också, kul för alla som gillar pyssel 🙂 Kanske blir att man köper den längre fram…
Ut till lokala Rustabutiken nu alla julgalningar!

Kategori: JulTaggar:

En fin stake

Denna fina köpte Samuel till mig igår på Rusta och jag kan knappt bärga mig tills jag får lägga i massa mossa, kottar och annat fint i den och ställa på köksbordet! Vill ha snö och jul nuuuuu 🙂

Kategori: JulTaggar: