Årets första julklapp!!

image

I förra veckan vaknade jag med en notis från Instagram på min mobil och ett nytt konto med namn “julenslillatomte” hade då skapats av någon och det fanns endast en bild på profilen och på den hade jag taggats. Jag var väldigt trött, tittade snabbt på det, fattade ingenting, tyckte det var lite halvläskigt och sen somnade jag om och glömde bort det. 

image

Dagen efter, när jag kom till jobbet hittade jag denna fina julklapp i mitt fack!! Då påminns jag om instagrambilden(som jag totalt glömt bort) och tänker nåt i stil med “men va faaan!?? Vem ligger bakom det här??” Ja, jag är lite som Johan Falk och svär tyvärr lite för mycket ibland. 

image

Jag låter det vara i några timmar för att jag vill veta vem det är ifrån innan jag öppnar… Efter lite logiskt tänkande funderar jag över vem som jobbat helg och vem som är pysslig nog att göra något sånt här.
Till slut kommer jag fram till att det måste vara Emil! Jag smsar honom och frågar: “Eeemil!! Är det du som är min creeepy julstalker??” Jag får en smiley tillbaka som svar = avslöjad. 

image

Då öppnar jag och finner denna fina julklapp! EN EMMA-TAKEAWAY-KOPP! 😀 (har precis druckit varm choklad i den)!
Så fin var den! Men finast var ändå själva gesten och föreberdelserna/arbetet bakom. Blev riktigt varm i hjärtat, att någon julade till det och gav mig årets första julklapp!! Stämplarna som är på pappret var verkligen pricken över hela julklappen, vilken gammeldags och fin touch! Tusen tack Emil och Lizette(Emils flickvän)! 🙂
Jag har ännu inte smakat pågenskorporna som heter “Emma” och det kanske jag borde?? 😀

Kategori: JulTaggar: , ,