Det här är vad vi har gjort i eftermiddag – pyntat vår julgran!
Samuel satte fast vår GoPro kamera i taket och den tog 1 bild var 5:sekund, så det blev en liten film 😀
Jag blev såå himla nöjd med granen!! Allt var ju sprillans nytt, eftersom vi inte firat någon jul i vårt nya hem förrän nu och man visste ju inte riktigt om det skulle vara för lite/mycket pynt, men det blev perfekt! En riktig Disneygran, tjoho!

image

Kategori: JulTaggar: ,

Julgransplatsen – ett fuskinlägg

image

Hej alla härliga vårmänniskor!

Jag var bara tvungen att göra detta inlägg av en anledning… Jag och Samuel har nämligen flyttat ihop till en fantastisk lägenhet! Det mest underbara är nästan det du ser här ovan – julgransplatsen! En hörna i vardagsrummet som är som gjort för en stor Disneygran, precis som jag vill ha det!
Nu längtar jag faktist till julen då jag får göra vårt hem till ett julparadis! Jag vet att det är sommar först, men jag kan nästan inte hejda mig.
Julkartongerna står på vinden och väntar på mig 🙂

Ha en trevlig sommar så länge, tills vi hörs igen – det ska jag ha!

Kategori: JulTaggar: , , ,

jag har äntligen köpt en julgran!!

image

image

Jag vet att de flesta julälskare har haft en tradition genom hela sina liv av att antingen hugga sig en gran i skogen eller gå och välja ut en tillsammans med familjen.
Själv har jag aldrig haft den traditionen i mitt liv, utan vi har alltid haft en perfekt, superfin disneygran av plast som vi kan klä hur och när vi vill, eftersom att den står sig och är fin så länge!
Självklart förstår jag er som tänker “nämen åh vad tråkigt med en plastgran, det ska ju vara en RIKTIG som doftar GRAN!”. Men om man alltid haft en plastgran hemma, så är det ju liksom min tradition, eller hur? Det känns lika viktigt för mig att ha en riktigt lyxig och exklusiv julgran av plast, som det känns för er att ha en väldoftande äkta gran som barrar.
Jag hade i alla fall turen att hitta en oootroligt fin plastgran idag! Jag blev så glad, då jag tittat på nätet och hittat OK-fina för sisådär 4000 kronor. Den här granen kostade 799 kronor och det var den tätaste och finaste plastgranen jag sett!! En riktig DISNEYGRAN!
Jag kan inte vänta till jag får använda den nästa jul (2014) när jag och Samuel har flyttat ihop…

En del andra saker fick även följa med hem idag 🙂
image

supersöta hjärtan som jag ska hänga i min och Samuels nya gran!

image

image

stora och fina kulor i olika färger, köpte lika förra året så har ungefär 6 kartonger till ! 🙂

image

…. Och såklart en till kalender!
Jag har haft en riktigt bra lördag, har ni?

Kategori: JulTaggar: , ,