jag har äntligen köpt en julgran!!

image

image

Jag vet att de flesta julälskare har haft en tradition genom hela sina liv av att antingen hugga sig en gran i skogen eller gå och välja ut en tillsammans med familjen.
Själv har jag aldrig haft den traditionen i mitt liv, utan vi har alltid haft en perfekt, superfin disneygran av plast som vi kan klä hur och när vi vill, eftersom att den står sig och är fin så länge!
Självklart förstår jag er som tänker “nämen åh vad tråkigt med en plastgran, det ska ju vara en RIKTIG som doftar GRAN!”. Men om man alltid haft en plastgran hemma, så är det ju liksom min tradition, eller hur? Det känns lika viktigt för mig att ha en riktigt lyxig och exklusiv julgran av plast, som det känns för er att ha en väldoftande äkta gran som barrar.
Jag hade i alla fall turen att hitta en oootroligt fin plastgran idag! Jag blev så glad, då jag tittat på nätet och hittat OK-fina för sisådär 4000 kronor. Den här granen kostade 799 kronor och det var den tätaste och finaste plastgranen jag sett!! En riktig DISNEYGRAN!
Jag kan inte vänta till jag får använda den nästa jul (2014) när jag och Samuel har flyttat ihop…

En del andra saker fick även följa med hem idag 🙂
image

supersöta hjärtan som jag ska hänga i min och Samuels nya gran!

image

image

stora och fina kulor i olika färger, köpte lika förra året så har ungefär 6 kartonger till ! 🙂

image

…. Och såklart en till kalender!
Jag har haft en riktigt bra lördag, har ni?

Kategori: JulTaggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar