Här är mina tips på hur en julklapp kan bli lite extra fin! 
Det finns ju såklart 1000 olika sätt att slå in på och allt är ju fint på sitt sätt! Julklappar kan ju liksom inte bli fula 🙂
Men såhär gör jag i alla fall och för er som efterfrågat denna video kan jag bara säga; Hoppas ni gillar mina tips och kan ta efter dem och göra fina klappar till julafton! 🙂

Kategori: JulTaggar: , ,

Det här är vad vi har gjort i eftermiddag – pyntat vår julgran!
Samuel satte fast vår GoPro kamera i taket och den tog 1 bild var 5:sekund, så det blev en liten film 😀
Jag blev såå himla nöjd med granen!! Allt var ju sprillans nytt, eftersom vi inte firat någon jul i vårt nya hem förrän nu och man visste ju inte riktigt om det skulle vara för lite/mycket pynt, men det blev perfekt! En riktig Disneygran, tjoho!

image

Kategori: JulTaggar: ,

Hej på er!

Idag får ni ta del av mitt andra videotips – Kardemummakvarn! 
Väldigt praktiskt att ha hemma då man kan få nystött kardemumma utan större ansträngning. 
Jag använde det i mina bullar samt ovanpå tillsammans med penslat ägg, istället för pärlsocker som man vanligtvis brukar ha.
Jag hoppas att ni får användning av mitt tips i jul och alla andra dagar året om, för kardemumma är ju faktiskt såå gott! 

Min första video med Julbloggstips som jag postade för några veckor sedan kan ni se här om ni inte redan sett det 🙂

Kategori: JulTaggar: , , ,

God morgon alla fina! 
Idag ska ni få ta del av en unik grej! Nämligen mitt första, av många, videoinlägg som för det mesta kommer vara olika tips som har med julen att göra. 

Jag har funderat och filat på en helt ny grej för bloggen ett tag nu och bestämt att just detta kommer bli nyheten inför julsäsong 2014 på Emmas Julblogg!

Hoppas ni kommer titta på mina videotips och få inspiration till testa göra något av det jag visar. 🙂
Idag visar jag hur ni kan göra en fin julkruka av några få saker. Perfekt då man slipper köpa dubbla krukor för julen och övriga året. Om ni har ett par strumpor där 1 är trasig är det ju toppen då man kan göra en kruka av den hela! Jag kan även tänka mig att en stickad socka kan bli väldigt fint 🙂

Ha en fin kommande vecka!

Kategori: JulTaggar: , ,