Färdig Saffransdeg i påse och Gunrys jultvålar

Kolla vilka roliga grejer jag hittade på vår ICA maxi 😁😍 Jultvålarna från Gunry tycker jag är underbara, men saffransdegen och kaffet vette tusan 😂 Alltså lussedegen i påse är ju en sjukt konstig (men rolig) grej som jag aldrig sett förut – nån som provat??😁

Det blev inget inköp av någonting, men det är alltid väldigt roligt att se julnyheter ute i butikerna😀👏

Julkalendrar online
Kategori: JulnyheterTaggar: , ,

Jultvålar från Gunry

image
image
image
image
image
image
image

I fredags fick jag ett mycket trevligt bud från Gunry, innehållandes deras nya och fina jultvålar i 3 olika “winter edition”dofter!
Jag älskar verkligen julversioner av rengöringsprodukter, toalettpapper etc, så dessa kommer att användas flitigt från nu till julafton! Samuel fick välja den första vi skulle använda i badrummet och det blev Sparkling Lily för han tyckte den var finast, haha! 
Vindesignern Philippe Bordonado har designat flaskorna. Dofterna är framtagna för att föra tankarna till en skandinavisk vinter! 
Dessa är dofterna och mina tankar om dem:

Sparkling lily
Jättehärlig och “blommig” stark doft som även doftar frukt och godis! Den ger en härlig doft som varar länge på händerna och vid handfatet. Tummen upp!

Frosted clementine 
Supermild men ändå stark doft av clementin och vanilj som ger en slags “mjölkig” doft som är väldigt behaglig! En bra badrumsdoft som var min favorit bland dessa 3.

Pine & white mint
En mer vuxen och lite stickande doft av barr och mint. Den doftar exakt vad den säger och denna passar nog bäst i köket! Det var inte min favorit, men jag vet flera som skulle älska den – exempelvis min mor!

Stort tack för detta fina paket!

Kategori: JulTaggar:

Jultvålar 2017 från Gunry

image

Gunry kommer även i år att lansera några jultvålar, men i år har de en förnyad look som ni ser! Det kommer att finnas tre olika tvålar med dofterna: Winter Frosted Clementine, Sparkling Lily och Pine & White Mint. Cirkapriset är 30kr för 500 ml och de kommer att finnas i dagligvaruhandeln från v.45. 
Jag älskar tvål och tycker det är superkul att ha lite olika dofter under året, självklart vill jag ha juldofter på julen och Gunry lyckas alltid leverera jultvålar! Det blir spännande att få lukta på dessa 🙂

Kategori: JulTaggar: ,