Jultvålar från Gunry

image
image
image
image
image
image
image

I fredags fick jag ett mycket trevligt bud från Gunry, innehållandes deras nya och fina jultvålar i 3 olika “winter edition”dofter!
Jag älskar verkligen julversioner av rengöringsprodukter, toalettpapper etc, så dessa kommer att användas flitigt från nu till julafton! Samuel fick välja den första vi skulle använda i badrummet och det blev Sparkling Lily för han tyckte den var finast, haha! 
Vindesignern Philippe Bordonado har designat flaskorna. Dofterna är framtagna för att föra tankarna till en skandinavisk vinter! 
Dessa är dofterna och mina tankar om dem:

Sparkling lily
Jättehärlig och “blommig” stark doft som även doftar frukt och godis! Den ger en härlig doft som varar länge på händerna och vid handfatet. Tummen upp!

Frosted clementine 
Supermild men ändå stark doft av clementin och vanilj som ger en slags “mjölkig” doft som är väldigt behaglig! En bra badrumsdoft som var min favorit bland dessa 3.

Pine & white mint
En mer vuxen och lite stickande doft av barr och mint. Den doftar exakt vad den säger och denna passar nog bäst i köket! Det var inte min favorit, men jag vet flera som skulle älska den – exempelvis min mor!

Stort tack för detta fina paket!

Kategori: JulTaggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar