Lussesemlor

Saffransseemlor

Lussesemlor

Ett tips inför lussebaket är att göra lite runda bullar, som man sen kan göra saffranssemlor av, vid något festligt tillfälle!😍
Det är ju nästan orimligt gott och imponerar alltid på gästerna… 😉🌟

6 kommentarer

      1. Kan tänka mig att även hallongrädde skulle passa bra till dessa saffranssemlor!

        För att göra hallongrädde så brukar jag koka upp 1 paket frysta hallon med 2-3 msk vatten. Låt koka några minuter så vätskan ångar bort och tills hallonen är mjuka och sönderkokade. Låter svalna och vänder ner i uppvisad grädde. Ta mängd hallon efter smak. Beroende på vad hallongrädden ska användas till så adderar jag ibland lite socker, men går bra att skippa det helt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar