Lussebullarna är bakade!

Tjoho lussebullarna är nu bakade och de blev saftigare än nååågonsin!😍🌟
Knepet är egentligen bara att ha så pass lite mjöl att man knappt kan hantera degen(med liiite mjöl på händerna och bakbordet) samt att ta i rumstempererat smör när degen gått ihop, istället för smält i början😊

I år har vi väldigt tajt med tid med alla julförberedelser i och med att vi åker till Costa Rica natten till lördag (26/11) och därför var inte Emil med och bakade i år.
Bifogar jag några bilder från två år sen när han var 2 år och pluttig men ändå bakade så fina ”barbabullar” 😄🥰😍 GULL!

2 kommentarer

  1. Så lite mjöl som möjligt OCH kesella. Finns ingen äkta saftighet utan kesella 😄 tycker dock smält smör fungerar utmärkt, och att lägga i saffran direkt i kastrullen för maximerad saffranssmak. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar