Tjoho lussebullarna är nu bakade och de blev saftigare än nååågonsin!😍🌟
Knepet är egentligen bara att ha så pass lite mjöl att man knappt kan hantera degen(med liiite mjöl på händerna och bakbordet) samt att ta i rumstempererat smör när degen gått ihop, istället för smält i början😊
I år har vi väldigt tajt med tid med alla julförberedelser i och med att vi åker till Costa Rica natten till lördag (26/11) och därför var inte Emil med och bakade i år.
Bifogar jag några bilder från två år sen när han var 2 år och pluttig men ändå bakade så fina ”barbabullar” 😄🥰😍 GULL!
Så lite mjöl som möjligt OCH kesella. Finns ingen äkta saftighet utan kesella 😄 tycker dock smält smör fungerar utmärkt, och att lägga i saffran direkt i kastrullen för maximerad saffranssmak. Mums!
Ja vi har ju alla våra knep!😀😍👏🌟🌟🌟 Trevlig advent!🥰