Jag gör alltid en smart grej när jag bakar sockerkaka / saffranskaka och jag har förstått att det inte är så vanligt att man gör så?
Därför tänkte jag dela med mig av det tipset, på denna invigningsdag av veckans husmorstips julen 2021😀🎄
Man använder ju alltid smält smör i varierad mängd när man bakar sockerkaka. Jag brukar då passa på att smälta lite extra(i micron) och sen penslar jag sockerkaksformen med en pensel så den blir smörig och fin!😊
Det går otroligt fort och man slipper kladda med pappersbitar med smör i!🌟
Så gör det när ni gör saffranskakor i jul – det blir otroligt bra och är sååå enkelt!🥰👍
Tack det är ett bra knep Jag mjölar även efter det o slår ut överflödigt mjöl Ja det finnes många knep Men vilken vacker kaka du visar man blir litet sugen på o baka en saffrans kaka ÖNSKAR ER välkomna HEM även om allt började så trist
Tack snälla du!❤️
Man kan även använda flytande smör👍
Smarrig kaka.
Ja just det – smart!😃🤩👏