Saturnus glöggnyheter 2020

Årets alkoholfria glöggsorter från Saturnus är här! I år bjuds det på 1893 Alkoholfri och Superfrukt Vit.

Superfrukt Vit är en vitvinsglögg som har smaksatts med mango, persika, kiwi och mangosten. Den har även kryddiga toner av citrus, kryddnejlika, ingefära, kanel och kardemumma!

1893 Alkoholfri är en rödvinsglögg med bas på vin från Spanien. En traditionell glögg med smak av kardemumma, nejlika, kanel, russin, plommon och ingefära. De som redan har smakat den har sagt att den har potential för att bli en ny klassiker!

Jag dricker alltid alkoholfri glögg själv och därför ser jag alltid fram emot nya glöggsorter! I år är inget undantag 😀 Båda låter intressanta tycker jag!

Kategori: JulnyheterTaggar:

Saturnus Choklad & Hjortronglögg

Igår hade jag fått en avi från posten och när jag hämtade paketet låg Saturnus nya årsglögg där! Superskoj, tack så mycket! Tycker att smaken låter väldigt god och spännande, ser fram emot att smaka den 🙂 Älskar hjortronglögg vanligtvis och choklad går säkert bra ihop med det.
Jag är faktiskt mest förtjust i alkoholfri glögg eller lättglögg så är mycket mer sugen på denna än Blossa 17
Hmm när är det okej att smaka första glöggen för säsongen… Lite tidigt än väl?

Kategori: JulTaggar: ,

Saturnus glögg 2015 x3

image
image
image
image
image

Imorse när jag precis kommit ur duschen ringer min mobil och det är en budkille som hade ett paket att lämna, spännande spännande! 
Det innehöll 3 urhärliga nya glöggsorter från Saturnus! Hurra vad gott, tack snälla ni! Nu har jag massa gott att se fram emot till årets första glöggmys!
Dessa sorter är det ni ser på bilderna:

Årets premiumglögg Havtorn 2,2 %
Verkar urspännande, havtorn har en väldigt unik smak och jag tror detta kan gå ihop riktigt fint med glöggsmaken! Längtar till glöggmyset…

Ekologisk kravmärkt röd vinglögg alkoholfri
TOPPEN att det även nu finns ett ekologiskt alternativ, det är enligt mig på tiden! Den är nog extra god bara pga det 🙂

Vit vinglögg alkoholfri, där varje såld flaska ger 1 krona till världens barn♥
Toppinitiativ att skänka 1 krona, för Saturnus själva kanske det inte är så mycket, men tänk vad det betyder för de som verkligen behöver pengarna – Heja er!! Bara därför borde alla köpa denna glögg, en god gärning!

Kategori: JulTaggar: , , ,