Sarah Dawn Finers julkonsert

image

Är inställd pga sjukdom… 

Hon har fått något slags fel på stämbanden och har därför ställt in hela sin julturné och jag är SÅ LEDSEN!
Mamma och jag skulle gå 8 december och vi hade fått så himla bra platser dessutom.. Sarah är verkligen vår favorit och jag har sett  så mycket fram emot att se denna konsert igen(vi såg den även 2014). Dock hur mycket jag än tycker synd om oss och alla andra som skulle gå, tycker jag såklart ännu mer synd om Sarah!
Per mail ber hon om ursäkt till alla som bokat och jag förstår hur svårt det måste vara att ta steget och ställa in.. All kärlek till dig, Sarah, jag hoppas att du kommer att krya på dig och snart mår bättre. Förhoppningsvis får vi se dig snart igen ♥

Kategori: JulTaggar: ,

Julkonsert nr.1 bokad

Hej igen! 

Jag har, som ni ser, bokat in första julkonserten för i år och det blir Sarah Dawn Finers Vinterland den 8 december på Cirkus i Stockholm(bra platser fick vi också)!
Jag ska gå med mamma, som en favorit i repris från 2014, då vi såg samma konsert och den var uuuunderbar! Därför blev vi superglada över att se att hon turnerar även julen 2016! 
Om ni gillar Sarah bör ni verkligen passa på. Jag intygar att kvällen kommer att bli magisk 


Här kan ni läsa mer och boka! 

Kram på er och ha en fantastisk sommar! Man vet aldrig när jag smyger in med något här igen… 😉  

Kategori: JulTaggar: ,

FANTASTISKA Sarah Dawn Finer med världens finaste konsert! Finns inget bättre sätt man hade kunnat inviga Luciahelgen på!
Hon fick en att uppleva så många känslor av de olika låtarna hon spelade – jag skrattade, grät, förvånades och häpnade över hennes otroliga röst och hennes fantastiska låtval. Alla de där låtarna man hoppades skulle vara med, kom en efter en. 
Vinterland
Maybe this christmas
Winter Song
Have yourself a marry little christmas
kärleksvisan + många många fler av de allra bästa!

Hon var otroligt rolig(se den lilla rumpskakningen i videon som är klockren!) och berättade många små historier, som bland annat när hon fick samtalet och frågan om hon ville bli årets julvärd; om de hundratals möten om t.ex. vilket sorts ljus hon skulle tända – hur stort det skulle vara och om det skulle dofta eller ej, och vilken sorts stol, fåtölj eller divan hon skulle sitta i – som hon tyckte var helt crazy grejer att utvärdera i flera timmar! 
Låten “Valborg” som finns med på hennes nya skiva “Vinterland” berättade hon om eftersom att många tycker det är lite konstigt med en valborgslåt på ett vinteralbum. Det är ju nämligen Håkan Hellströms låt som hon gjorde en cover på i förra årets musikhjälpen som blev så populär att hon blev bedd att spela den på varenda turné efter det. En göteborgare hade sedan bett henne om att den väl kunde få vara med på hennes nästa album, men hon kontrade då med att det väl vore konstigt med en valborgslåt på en vinterskiva? Göteborgaren sa då; Meh, valborg är väl typ sista vinterdagen på året eller? Klockrent sagt och den skulle självklart vara med, insåg Sarah!

Allt var fantastiskt! Jag skulle så gärna vilja uppleva denna konsert igen, det var det bästa jag sett. 
All kärlek och kredd till dig Sarah, du är fantastisk!

Om du har möjlighet – se denna otroliga musikupplevelse! Du kommer inte ångra dig. 

Nu är det klart, jag har köpt 3 biljetter till Sarah Dawn Finers julkonsert i Stockholm fredag den 12:e december – dagen innan Lucia!
Åh vad glad jag är 🙂 Jag, syrran och mamma kommer ha en riktigt underbar kväll ! 
Jag tror verkligen det kommer bli en magisk konsert, hon sjunger jullåtar som en gud enligt mig!

Om ni också vill gå, kolla in biljetter här 🙂 köp, köp, köp! Snart inga kvar! 

Julkonserter 2014 – mina favoriter

Hej på er!

Här har jag valt ut och samlat de julkonserter som kommer hållas runt om i landet under julen 2014.
Om du har tänkt gå på någon konsert i jul kan det vara smart att köpa i tid, för då har man liksom glömt de där pengarna man betalade när tiden väl är inne och det blir då en ännu roligare “överraskning”! 
Jag blev själv väldigt sugen på Sarah Dawn Finer.. Hon sjunger ju SÅ vackra julsånger!

image

Boka här

image

Boka här

image

Boka här

image

Boka här

image

Boka här

image

Boka här