FANTASTISKA Sarah Dawn Finer med världens finaste konsert! Finns inget bättre sätt man hade kunnat inviga Luciahelgen på!
Hon fick en att uppleva så många känslor av de olika låtarna hon spelade – jag skrattade, grät, förvånades och häpnade över hennes otroliga röst och hennes fantastiska låtval. Alla de där låtarna man hoppades skulle vara med, kom en efter en. 
Vinterland
Maybe this christmas
Winter Song
Have yourself a marry little christmas
kärleksvisan + många många fler av de allra bästa!

Hon var otroligt rolig(se den lilla rumpskakningen i videon som är klockren!) och berättade många små historier, som bland annat när hon fick samtalet och frågan om hon ville bli årets julvärd; om de hundratals möten om t.ex. vilket sorts ljus hon skulle tända – hur stort det skulle vara och om det skulle dofta eller ej, och vilken sorts stol, fåtölj eller divan hon skulle sitta i – som hon tyckte var helt crazy grejer att utvärdera i flera timmar! 
Låten “Valborg” som finns med på hennes nya skiva “Vinterland” berättade hon om eftersom att många tycker det är lite konstigt med en valborgslåt på ett vinteralbum. Det är ju nämligen Håkan Hellströms låt som hon gjorde en cover på i förra årets musikhjälpen som blev så populär att hon blev bedd att spela den på varenda turné efter det. En göteborgare hade sedan bett henne om att den väl kunde få vara med på hennes nästa album, men hon kontrade då med att det väl vore konstigt med en valborgslåt på en vinterskiva? Göteborgaren sa då; Meh, valborg är väl typ sista vinterdagen på året eller? Klockrent sagt och den skulle självklart vara med, insåg Sarah!

Allt var fantastiskt! Jag skulle så gärna vilja uppleva denna konsert igen, det var det bästa jag sett. 
All kärlek och kredd till dig Sarah, du är fantastisk!

Om du har möjlighet – se denna otroliga musikupplevelse! Du kommer inte ångra dig.