Nya julfilmer 2023

Jag har nosat fram lite nya julfilmer som släpps nu under julen 2023 på Netflix, bio och Disney+! ✨🎄
Sååå härligt och kul med nytt😍 Enjoy!

Silent night Joel Kinnaman

Solent NightPå Bio, Datum? 1 december i USA(Sverige ännu oklart)

I Silent Night (som ska utspela sig helt utan dialog) spelar Joel Kinnaman mannen vars lilla son hamnar i skottlinjen för ett gängkrig. Själv blir han skjuten i halsen och förlorar sin röst. Nu börjar han att planera sin hämnd och låter knytnävarna och ilskan tala istället.

Wonkapå Bio 13 december

Berättelsen om en ung Willy Wonka och hans äventyr innan han öppnade världens mest kända chokladfabrik.

Karl Bertil Jonsson Netflix

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julaftonNetflix 31 oktober

En pojke som extraknäcker på posten beslutar sig för att sprida julglädje genom att dela ut julklappar till samhällets behövande. Bygger på Tage Danielssons berättelse.

Best christmas ever

Best.Christmas.Ever!Netflix 16 november

När ödet sammanför deras familjer över jul bestämmer sig Charlotte för att bevisa att hennes gamla vän Jackies liv är för bra för att vara sant.

Så blev det jul igen Netflix 6/12

Thea tar med sig Jashan hem för att fira deras förlovning, men krocken mellan hans indiska rötter och hennes norska familjetraditioner leder till julkaos.

The naughty list Disney +

The Naughty list Disney+ 22 november

Vi följer pojken Andy som blir utan julklappar när Tomten besöker världens alla barn. Han inser att han måste ha hamnat på stygga listan. Tillsammans med andra högst kränkta ungar planeras nu en ambitiös kupp à la “Ocean’s Eleven” – de ska ta sig till Nordpolen och Tomtens verkstad för att stjäla de presenter som de anser sig ha rätt till.

Familjen claus 3 Netflix

Familjen Claus 3Netflix 8 november

När julklappsleveranserna strular och jultomten hamnar i trubbel måste syskonen Jules och Noor samarbeta för att rädda julen. Kommer de att klara det?

Familjeförvirringen Netflix 30/11
Kaos bryter ut i en familj några dagar innan jul när ett sällsynt kosmiskt fenomen får föräldrarna och deras tonåriga barn att byta kroppar.

annonslänk