Jul på Indiska 2016

Nu är det även dags för Indiska att fira jul! 
Såhär beskriver Indiska julen 2016:
“Julen hos INDISKA inspireras i år av Carl Larsson och Fanny & Alexander. Dukningen står i centrum med dess ljusa färgskala och röda kurbitsblomma, och på modesidan ser vi en modern tappning av svenska klassiker i en unik mix av det Indiska arvet.”
Här kommer några favoriter från deras julsortiment 🙂 Allt finns att köpa i butik och online på indiska.se i slutet av oktober. 

image
image
image
image
image
image
Kategori: JulTaggar: ,

Julsaker online

Jag fick in en anonym fråga från någon för några dagar sedan, som undrade om jag kunde lägga upp ett inlägg med onlinebutiker som har lite julsaker från tidigare säsonger, som man kan kika på när det börjar klia i julfingrarna!
Så här kommer lite länkar och en favorit från varje hemsida 🙂 Det bästa utbudet tycker jag att CDON hade, som är mitt första tips! Där finns massor, även julfilmer och julkalendrar om man saknar någon sådan, så kika på den om ni är sugna!  

CDON
När du är inne på sidan, tryck i vänsterspalten på t.ex. Hem & Trädgård så kommer du till tomtar och dekorationer, eller filmer om du bara vill se det och så vidare.

image

RUM21
Lite mer exkulsiva julprodukter

image

Pyhobby
Smått och gott/pyssel

image

Leilas general store
Mat och bakningsprylar med jultouch

image

Royal Design
Blandade fina prylar, en del på rea

image

Lagerhaus
Småprylar kvar från förra säsongen, en del på rea

image

Panduro
Pyssel, pyssel, pyssel !

image
Kategori: JulTaggar: ,

Lagerhaus jul 2016

image
image
image

Snart är det även dags för Lagerhaus att fira lite jul!
Här är mina favoriter, men jag måste säga att det var svårt att ta fram topp 3 i år, då jag faktiskt inte blev så exalterad av årets julsortiment.
Jag brukar älska julen på Lagerhaus och tycker alltid att de brukar ha bland de bästa julprodukterna, men inte i år tyvärr. Jämför med Lagerhaus jul 2015 liksom, stor skillnad! Ett undantag är första bilden, adventsljusstaken, för den tycker jag var väldigt vacker!
Ta en titt här på hela sortimentet om ni vill, så får vi se om ni tycker annorlunda! 🙂 

Kategori: JulTaggar: ,

Jul på Kolmården

image

I december har Kolmården premiär för din adventssatsning Sagojul.
Fredag-Söndag 2-4:e advent välkomnar Kolmården till ett juligt Sagoland med fantastiska julmiljöer, tack vare parkens fina natur!
Ett äventyr för alla åldrar, jag åker gääärna dit även fast jag är 22 hihi! 
Julkör och bjällerklang, skådespel, underhållning, renar, julmarknad, dofter och hundratusentals ljus sätter stämningen.

Läs mer på deras hemsida 🙂

Kategori: JulTaggar: ,