Jul med Ernst 2023

Jul med Ernst 2023

Jag har ju tidigare skrivit om Ernst nya tv-program som börjar på TV4 den 26 september(läs mer om det här) och man kan fortfarande endast spekulera i om det fortsätter under hela julen också och alltså blir som Jul med Ernst. Vad tror ni?
Med tanke på att han drar igång med ett program nu igen efter sin paus, så vore det ju himla märkligt och synd om han skulle skippa julen…?
Jag hoppas på att TV4 går ut med info om detta snart, så man slipper gå och undra dag in och dag ut, hahah! 😆

Snälla ge oss jul med Ernst i år!!🎄❤️

Kategori: JulnyheterTaggar:

Jul med Ernst 2022

Jul med Ernst 2022

Vi har väl alla vetat innerst inne, att det inte verkar bli något jul med Ernst på grund av pausen han tog tidigare i år. Nu är det bekräftat att det inte blir något program i jul, tyvärr…!☹️🎄 Så sorgligt!! En jul utan Ernst – jag kan inte tänka mig 😢😭😭😭

Självklart har man ju full förståelse för att han behöver en paus – det är inte konstigt! Men vad jag inte förstår är varför man inte bara kan säga som det är och låta folk sluta spekulera i om det blir eller inte? Lite konstigt hanterat av TV4 tycker jag!

Aja, nu vet vi i alla fall. Vi får njuta av Mandelmanns jul i alla fall måndag den 12 december! Dagen jag kommer hem från Costa Rica…😄