Jul med Ernst 2023

Jul med Ernst 2023

Jag har ju tidigare skrivit om Ernst nya tv-program som börjar på TV4 den 26 september(läs mer om det här) och NU(uppdaterat 31 oktober) har TV4 äntligen bekräftat att det även kommer att sändas 4 nya avsnitt av Jul med Ernst som startar 27 november!!😍👏 YES!

Vi har väntat och väntat och äntligen kan man känna lycka över att allas vår favorit-Ernst kommer förgylla julen med oss i år!🎄✨ Hurra vad mysigt 🥰

Kategori: JulnyheterTaggar:

8 kommentarer

 1. Åååå! Hann tänkta: nu har Emma snokat reda på att det blir av!! 😂😂😂😩😩
  (Slänger mig på mattan i en 4-årsutbrott)
  Kram
  Caroline

 2. Tror inte det, men då det är hela 8 avsnitt, så kommer ju de två sista att ligga rätt nära första advent, och det skulle förvåna mig mycket om det inte kommer att prägla åtminstone ETT avsnitt. Och det är ju bättre än ingenting. Men nån Jul Med Ernst i vanlig mening lär det inte bli tyvärr.

  1. Oj är det sant? Hade ingen aning om att det var 8 avsnitt! då håller det ju bara på till 14 november 😰
   HOPPAS de går ut med en överraskning att de spelar in jul med Ernst i samma veva…. Vi får leva på hoppet🤗

 3. Jag tror snarare de sista två avsnitten kommer att gå i julens anda, de hade nog redan talat om, om de planerat en fortsättning in i december. Men vi får se..

 4. Hei. Jeg har fulgt Ernst siden 1996. Veldig bra. Men jeg tenker nå. Er julen virkelig slik for alle i disse tider. Mange har dårlig råd og ikke istand til å lage en slik jul. Men all honnør til Ernst som viser hvordan vi kan lage en fin jul uten at det koster for mye.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar