Jul med Ernst 2022

Jul med Ernst 2022

Vi har väl alla vetat innerst inne, att det inte verkar bli något jul med Ernst på grund av pausen han tog tidigare i år. Nu är det bekräftat att det inte blir något program i jul, tyvärr…!☹️🎄 Så sorgligt!! En jul utan Ernst – jag kan inte tänka mig 😢😭😭😭

Självklart har man ju full förståelse för att han behöver en paus – det är inte konstigt! Men vad jag inte förstår är varför man inte bara kan säga som det är och låta folk sluta spekulera i om det blir eller inte? Lite konstigt hanterat av TV4 tycker jag!

Aja, nu vet vi i alla fall. Vi får njuta av Mandelmanns jul i alla fall måndag den 12 december! Dagen jag kommer hem från Costa Rica…😄

25 kommentarer

 1. 😫 jag blir faktiskt ologiskt ledsen. Ett tv-program, så jäkla viktigt kan det ju inte vara!? Men det är ju nedräkningen! Nu får tv4 hitta på nåt annat. Faktiskt.
  Kram Caroline

 2. ja jätte tråkigt ingen jul utan Ernst typ, får se fram emot Mandelsmanns. Hoppas det kommer något annat julprogram istället.
  Eller kolla alla tidigare jul med Ernst på Play.

 3. Hoppas vid Gud det blir bättring nästa år. Men förstår fullt ut Ernst behov av en årslång paus, fler skulle behöva sådana… Men det känns som om något viktigt gått oss förlorat i år, det är inte “bara” ett TV-program, det är en förmedlare av ljus och glädje. Inget kan ersätta Ernst. Mandelmanns.. vet inte ens vilka det är, aldrig sett en minut av det.

  1. Visst är det mycket mer än pyssel i Ernst program. Ljus och glädje är en bra beskrivning. Det är vackra miljöer, ett lugn och en stor portion “julmys”. Om du inte vet vem Mandelmanns är tycker jag du ska titta på deras program där man får följa dem under årets alla årstider. De visar också ett speciellt julavsnitt varje år.

 4. Ja, de bör ju ha fattat beslutet rätt tidigt under sommaren, sånt här planeras ju tidigt.. jaja, det låg i luften, men julen känns onekligen bestulen på nåt..

 5. Usj! Hadde gledet meg til Ernst i år også😔
  Heldigvis har tv4 reprise fra 2018,så jeg får en dose Ernst allikevel ❤️
  God jul 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar