Årets julklapp 2021🎁

Okeeeej så en av mina gissningar var rätt – årets julklapp blev alltså en evenemangsbiljett enligt HUI, vad tycker ni om det?😘🎄🎁

Förra årets julklapp, stormköket, var nog en av årets julklappar som jag faktiskt fick själv i julklapp och även ville ha! I år blir det nog ingen handling av årets julklapp, jag nöjer mig med biljetterna till Jul med Carola andra advent!🤩🌟🌟

Vad blir årets julklapp 2021

Efter att ha slagit in massa julklappar i veckan så har jag börjat lura på vad jag tror blir årets julklapp 2021..! 😀🎁

Det avslöjas av HUI på onsdag nästa vecka, så vi har tid att gissa rätt 😉 Det ska ju vara något som är rätt för tiden vi lever i, något som passar många och som är aktuellt liksom. Hmmm…. Jag undrar om de tänker på något kul efter lättade Covid-restriktioner – typ en konsertbiljett eller liknande, eller om de kanske väljer något som inte pushar ut alla i folksamlingar ändå? Aaah så svårt!!

Hälsa är ju annars alltid aktuellt. Jag vet inte vart jag fick det ifrån men jag kände: kanske en pannlampa? 😂

Paddelracket? 🎾

Njae nåt mer måste jag ju komma på… Kanske en sån här ljusterapilampa som ska ge en mer dagsljus? Det är ju alltid behövligt på vintern tänker jag?😅

En magväska?

En sån här platta man läser böcker på, typ Kindle läsplatta?

Äsch, nu har jag gissat klart!😄😀 Nu vill jag höra vad ni tror att det blir??😱

Kategori: JulTaggar: ,

Årets julklapp 2020 Stormkök!

Tjoho årets julklapp är korad och det blev ett stormkök!😃 Så himla kul tycker jag!!
Jag och Samuel sa senaste i lördags kväll att vi ville ha ett stormkök, så vi kan laga mat ute i naturen – så det var väldigt passande och lite läskigt nästan, haha!

Denna julklapp är verkligen nåt för min familj och jag skulle inte tacka nej till en sån under granen 😁 Tycker ni den var bra?

Årets julklapp 2019

Nu är alltså årets julklapp 2019 avslöjad och utsedd av HUI och det blev en mobillåda 😂
Jag tycker att det var väldigt oväntat och lite konstigt… Är det ens en pryl? Alltså om man vill lägga undan mobilerna tänker jag att man kan ta vilken låda som helst hemma, inte behöver man väl köpa en specifik som det står “mobiler” på?
Kommer jag köpa årets julklapp till någon i år? Nej.

Men visst är det en bra tanke, att vi borde lägga undan mobilerna mer när vi är hemma! Själva idén är jättebra och det vill jag själv anamma mer🙂 Men är det en rolig julklapp? Nej, det tycker inte jag.

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar: ,

Årets julklapp 2015

Är en robotdammsugare!! 
Haha what, en robotdammsugare? Kändes helt oväntat! 
Har tänkte flera gånger om de ens fungerar – det känns så skumt! Men om det nu är årets julklapp måste de ju vara väldigt bra? 
Jag kommer inte köpa årets julklapp till någon, höhö. Känns lite skumt att ge någon en dammsugare i julklapp.. Dock skulle jag gärna testa en, för att se hur rent det verkligen blir!?

Kategori: JulTaggar: ,