Årets julklapp 2019

Nu är alltså årets julklapp 2019 avslöjad och utsedd av HUI och det blev en mobillåda 😂
Jag tycker att det var väldigt oväntat och lite konstigt… Är det ens en pryl? Alltså om man vill lägga undan mobilerna tänker jag att man kan ta vilken låda som helst hemma, inte behöver man väl köpa en specifik som det står “mobiler” på?
Kommer jag köpa årets julklapp till någon i år? Nej.

Men visst är det en bra tanke, att vi borde lägga undan mobilerna mer när vi är hemma! Själva idén är jättebra och det vill jag själv anamma mer🙂 Men är det en rolig julklapp? Nej, det tycker inte jag.

Kategori: Jul, JulnyheterTaggar: ,

Årets julklapp 2015

Är en robotdammsugare!! 
Haha what, en robotdammsugare? Kändes helt oväntat! 
Har tänkte flera gånger om de ens fungerar – det känns så skumt! Men om det nu är årets julklapp måste de ju vara väldigt bra? 
Jag kommer inte köpa årets julklapp till någon, höhö. Känns lite skumt att ge någon en dammsugare i julklapp.. Dock skulle jag gärna testa en, för att se hur rent det verkligen blir!?

Kategori: JulTaggar: ,

Årets julklapp 2015

Den 24 november avslöjas årets julklapp 2015. Jag har börjat spekulera i vad det kommer bli och jag tror jag kan ha rätt även i år(jaaa jag är jättestolt att jag hade rätt med aktivitetsarmbandet förra året!). 
Nedan kriterier måste uppfyllas för att bli årets julklapp:

  • Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse för året
  • Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal
  • Produkten ska representera den tid vi lever i

Därför tror jag att årets julklapp blir en: DONATION

Vad har varit mer aktuellt i år än flyktingkrisen med dess offer och katastrofer som gjort att vi, mer än nånsin, öppnat våra hjärtan och plånböcker och hjälpt till på de sätt vi kan? Jag kan inte se att det finns någon annan julklapp som skulle kunna vara mer aktuell som årets julklapp 2015 än denna. 
Tror ni att jag har rätt?

Kategori: JulTaggar: ,