The Santa Clauses

Nu är det jul igen 4

Den 16 november händer det något stort på Disney+ för då har Nu är det jul igen 4 – eller på engelska The Santa Clause 4 premiär!!😍🎄 Jag älskar nya julfilmer!
Det är en miniserie som de döpt till The Santa Clauses, då handlingen är att Tim Allen(tomten) ska gå i pension och behöver hitta en ersättare.

Här kan ni se trailern / teasern för The Santa Clauses;

Alltså det går inte att med ord beskriva hur TAGGAD jag är på denna premiär!!👏😍 När jag zappade förbi nyheten på Disney+ höll jag på att tappa hakan!
Alla som känner mig vet att Nu är det jul igen är och har alltid varit min favoritjulfilm(tillsammans med Grinchen då såklart) och jag hade aldrig vågat hoppas på en till uppföljare såhär långt efter trean!

Oj oj oj nu får november komma foooort👏🎄🌟

Disney + nu är det jul igen 4

Disney adventskalender 2021

Inlägget innehåller annonslänkar för Adlibris

Här är årets Disney-julkalender som innehåller 24 stycken små fina disneyböcker! 🥰🎄
Jag har haft den ett år och läser fortfarande sagor för Emil ur den. Vissa är lite läskiga så de har vi sparat, så vi har mycket att läsa under de kommande åren!😀

Adventskalendern finns att köpa Här!

Kika även på alla andra adventskalendrar som jag skriver om på bloggen i år! 😘

Disney julkalendern in my heart

Den har anlänt! Den finaste adventskalendern genom tiderna, jag är kääääär!
Jag kan knappt skriva, för jag är helt salig! Fattar ni hur underbar och fin den är!? 
Var tvungen att tjuvläsa en bok, Musse Pigg ordnar julposten och den var så fin och bra på alla sätt! Här ovan på sista bilden får ni se min favoritbild ur boken, på tomtemor – hur fin är hon inte!! HUR kan denna kalender vara så billig?? Jag är chockad.
Alla bilder i böckerna är underbara, i original från 1956(såklart lite finslipade sen dess dock) och på varje sida är det fina bilder + text. Det älskar jag, när det är både och! 
Varje bok ligger i ett fint dekorerat “kuvert” som ni ser på bild 2 & 3 och hela kalendern i sig är som en enorm bunden bok med en rosett i sidan som håller den stängd. 
ALLTSÅ DEN ÄR SÅ FIN, både utan och innan!
Snälla köp den, ni måste förstå min lycka, ni kommer aldrig att ångra er!!
Jag måste köpa flera, till vem vet jag inte men hela världen borde ha en sån här… Ååh ♥

Finns att köpa här, på Bamba för 279 kr(fraktfritt)

Kategori: JulTaggar: ,

Disney adventskalender

image
image

Wow, alltså jag är helt förtrollad av denna otroligt fina julkalender, adventskalender som Disney gjort!
Jag och Samuel satt och googlade på adventskalendrar, vi skulle se om vi hittade någon rolig åt honom i år och då snubblade vi över denna! Har aldrig sett den förut så blev riktigt förvånad!
Hur kan jag ha missat denna skönhet?? Jag ÄLSKAR Disney på alla sätt och vis och en kalender full av Disneyböcker är ju oslagbart! Gissa om vi beställde den direkt!?
Längtar efter lucka 24, “Jultomtens leksaksfabrik” och lucka 1 “Musse Pigg ordnar julposten”. Ååh december kommer att bli underbart med en ny bok vaarje dag, hihi jag känner mig som 5 år – men det är väl det som är meningen med julen? 🙂 

Kalendern finns att köpa på Bamba (länk här) för 279 kronor(på rea, ordinarie pris var 349 så passa på om ni vill ha en!)
Ååh längtar tills den kommer…!

Kategori: JulTaggar: ,

En disneybomb som julklapp!?

Icke att förneka, det är inte längre tidigt att tänka på julklappar! 
Och därför slår jag härmed till med en rejäl guldsmocka värd 2499 kr som första tips… VEM vill inte ha denna?? En box med ALLA disneyfilmer. Mina ögon spärras upp och dreglet börjar rinna… 
Om du känner för att skämma bort en Disneyälskare i jul vet du vad du ska köpa! Wow!
Här finns den. 

Kategori: Jul, julklappstipsTaggar: , ,