Pepparkaksbak

Happy Friday!😍

Igår eftermiddag bakade vi pepparkakor här hemma – för första gången på många år! Har inte gjort det när Emil funnits, så det var verkligen på tiden! 😄 Väldigt gott var det, jag tycker verkligen om kristyr på pepparkakor, mums! Emil hade bakat det på förskolan dagen innan så han visste hur man gjorde, haha😂 Men det menar jag att han visste att man fick äta degen……..
Samuel o Emil gjorde en väldigt fin dinosaurie som sen snabbt smaskades upp i soffan 🥰
Nu är det verkligen jul! När man har gjort pepparkakor, då vet man liksom…😍

Men åh vad jag vill gå på julmarknader och sånt! Känns så sjukt tråkigt att det inte blir nåt 😱 Har inte riktigt fattat det än!!

Kategori: JulTaggar:

4 kommentarer

  1. Jag vill också baka pepparkakor men känner att jag inte riktigt har varken ork eller tid just nu. Istället så får det bli en vanlig mjukpepparkaka, inte riktigt samma sak men man får ju pepparkakssmaken i alla fall. 🙂

    Jag undrar för övrigt om det har blivit en miss i din nedräkning till jul? Idag (5/12) står det 18 dagar kvar när det egentligen borde vara 19 dagar. Detta år var det ju skottår, så inte 365 dagar mellan jularna utan 366 dagar.

    1. Men åååh mjuk pepparkaka är ju något av det underbaraste vi har kring jul.. Mums! Jag har känt lika som du i flera år så jag förstår till hundra procent! Det kan man göra ett annat år ❤️
      Nä men oj! Tack för den insikten, det hade jag verkligen inte tänk på! ska ändras! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar