Julkalendern 2016 Selmas Saga

image
image

Det är dags att vi börjar prata om årets julkalender Selmas Saga

Som jag skrev i ett inlägg från december förra året så handlar den om åttaåriga Selma som får ett hemskt besked om att deras familj ska vräkas.
Hon flyr förtvivlad ut i vinternatten och stöter på tomteforskaren Efrahim von Trippelhatt(som spelas av Johan Ulveson)som arbetar med en vetenskaplig studie om jultomten och har byggt ett eget luftskepp för att bevisa för sina kollegor i Vetenskapsakademien om tomtens existens. Selma blir intresserad och vill såklart också hitta tomten, mest för att han ska kunna uppfylla hennes önskan att hennes familj ska få behålla huset.
Ett fantastiskt juläventyr helt enkelt! Dessutom är det samma manusförfattare som gjorde Tjuvarnas Jul och den tycker jag var fantastisk!

Jag ser såå mycket fram emot att få den, tycker att den verkar innehålla allt som jag söker i en julkalender!! Jag var nämligen inte så förtjust i förra årets, tycker inte alls att det kändes som en julkalender och jag fick ingen julfeeling alls av den! Men nu taggar vi inför Selmas saga och glömmer det gamla! 😀
Se trailern här!
Ni kan läsa mer på SVT:s hemsida!

Kategori: JulTaggar: , ,

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar