Jul på Åhléns 2015

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Igår var jag på Åhléns pressvisning av julsortimentet för 2015 och åh så roligt det var! Den första skumtomten för i år slank ner i magen ♥
Det fanns många fina saker att kolla på och här ovan ser ni mina favoriter! Jag ville samla ihop allt i en stor säck och ta med hem..hehe.

Även Åhléns har satsat på en klassisk traditionell jul med mycket naturmaterial, gammeldags färger o mönster, men samtidigt har en ny trend smugit sig in även här – metallerna.
I både ljusstakar, prydnadssaker och julgranskulor ser vi de snygga sammansvetsade metallstängerna i fina former. De flesta metallföremålen skriker inte så mycket jul, så därför kan man låta vissa stanna kvar i hemmet även efter jul, vilket är roligt då de är sååå fina!
På den sista bilden ser ni en jättefin hängande ljuslykta som jag fick med som julklapp efter visningen och den kommer finnas i butik vecka 43 (som de flesta andra saker på bilderna). Några saker som t.ex. kuddar, gardiner och ljusstakar finns i butik redan vecka 40-42, men de mest “juliga” grejerna kommer vecka 43. Om ni vill veta pris eller vilken vecka någon produkt kommer ut är det bara att fråga mig! 
Kan ni förresten förstå hur nära det är när man tänker att det är vecka 37 på måndag?? Helt otroligt! Visst längtar man nu när hösten börjar komma – eller, vad känner ni!?

Kategori: JulTaggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar