Glögg från Herrljunga

Idag när jag var hos sjukgymnasten ringde det som en tok på min Apple watch (den är som en telefon, man kan ringa, smsa etc) och det var lite pinsamt..! Det ringde mellan 6-10 gånger och efter en stund var jag tvungen att söka på numret för att se vad det var för galning som ringde!? Kände inte igen namnet och eftersom att jag ville fokusera på min sjukgymnastik så lät jag det vara, om det är så brådskande kan personen lämna ett meddelande, tänkte jag! 
När jag var klar ringde jag upp och det var då en trevlig gubbe från ett transportföretag som hade lämnat ett paket från Herrljunga cider utanför min dörr, eftersom jag “vägrade” svara 😉 Haleluja! Vad roligt! Jag som ääälskar glögg! 
Nyhet nr 1 för i år hos Herrljunga är en returbar plastflaska på 0,9 L med tomtens favoritglögg, klassisk glögg som är alkoholfri. Jag tror jag aldrig sett glögg på plastflaska, jag var nästan hundra på att det var en julmust när jag drog upp den ur lådan! En behållare i plast kan vara smart på många vis! 
Nyhet nr 2 är Blåbärsglöggen som kan avnjutas varm eller iskall med några isbitar, även denna är alkoholfri. Blåbär verkar superspännande enligt mig!! Jag har alltid älskat allt med blåbärssmak, och jag tror inte att denna kommer göra mig besviken… Ska bli så spännande att testa, men måste vänta med det tills min mor kommer hem från Gran Canaria, då hon är en ännu större blåbärsälskare! 🙂
Dessa glögger kommer du hitta i din livsmedelsbutik lite närmare mot jul! Mums..

Kategori: JulTaggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar