Filmkväll

I veckan var mina föräldrar här på julfilmskväll – vi såg Tomten är far till alla barnen och åt deras nybakade saffransrimbobullar med glasyr som var goda, mums!😍 Det var en mysig julkväll, som jag vill ha mer av!

Jag har sett otroligt många julfilmer i år! Mest på okända filmer jag aldrig hört talas om på Netflix, jag har nog sett 10 stycken minst. Bland annat: The Christmas Chronicles, julgåvan, I’ll be home for Christmas, Fred Claus och A wish for Christmas! Kollar även på Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös julkalendern lite då och då! Nu har jag kvar alla filmklassiker, mina favoriter som är ett måste: Grinchen, Nu är det jul igen och Ensam Hemma! Det ser jag fram emot 😍

Denna regnigaaa lördag har vi mest varit inne och myst! Om ett tag ska vi göra sushi(hela familjens favoritmat) och ikväll ska jag göra knäck!😃 Imorgon ska vi på det årliga tredje adventsfirandet med Samuels släkt – det är en otroligt rolig tradition vi har! I år har vi efterrättsansvar och därmed ska jag göra en lusselängd imorgon bitti👍😁 Mumma!

Trevlig helg allihop✨❤️

Kategori: Jul

2 kommentarer

  1. Tomten är far till alla barnen är fantastisk! 😍 Ett måste på julaftonskvällen. Det enda negativa är att den och Svesson svensson-julavsnittet sänds samtidigt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar