Glad tredje advent!đâš Idag tĂ€nkte jag ge ett bra tips för lussebullsbaket – hur man hĂ„ller bullarna fĂ€rska och saftiga lĂ€ngre. Koka upp en sockerlag pĂ„ 1 dl vatten och 1 dl strösocker under tiden bullarna jĂ€ser. NĂ€r du tagit ut en plĂ„t med bullar ur ugnen, tar du direkt en pensel och penslar bullarna med sockerlagen medan de Ă€r supervarma! Sockret gör att bullen och fukten blir “inkapslad” och dĂ„ torkar den inte ut lika fort!đ De blir sjukt glansiga ocksĂ„! Du kan Ă€ven strö pĂ„ pĂ€rlsocker dĂ„ om du har lust, eller om du glömde det innan.
Jag har mĂ€rkt stor saftighetsskillnad sen jag började göra sĂ„đđ Hett tips!
Erfolgsgeschichte im Wert von 10.000 US-Dollar. Weg, um passives Einkommen 10000 $ pro Monat zu verdienen: https://1borsa.com/14uq0