Bästa robotdammsugaren!

Vi har fått tillökning i familjen av den söta lilla robotdammsugare som heter Xiaomi Mi Robot Vacuum – men det låter ju sjukt tråkigt så vi döpte honom till Sprak 😃 Ni vet, från Greveholm?

Alltså vi älskar honom!! Han har kört runt i hela lägenheten nu och är sååå noggrann! Jag lade ut lite små högar av kryddpulver lite här och där som test, och det sög han upp minsann!

Jag är så glad att min syrra äntligen skaffade denna robotdammsugare, då jag så länge velat att någon i min närhet skulle ha en – så jag kunde få veta om de verkligen är bra, utan att någon fått betalt för att skriva en recension liksom…! Och när hon berättade om denna så köpte jag den direkt. De har liksom katter och den dammsuger upp allt hår och sånt!

3500kr kostade Sprak. Den klarar alla våra trösklar utom upp till badrummet, för den är typ 5 cm. Mattor går toppen och den åker under alla möbler som soffa, fåtölj, matbord, matstolar och tv-bänk! Alltså vårt liv har förenklats SÅ MYCKET NU😍

Man kan styra den med en app och även säga till Siri att den ska börja städa. Går även att ställa in den på att städa när man inte är hemma!

Vi har den under soffan med sin laddningstation och det är perfekt så man slipper ha den framme😃

Jag är genuint nöjd med denna och har inte fått betalt för att säga det! Den är enligt min syster, den bästa billiga robotdammsugaren, efter hon gjort mycket research. Klart man kan punga ut 7 – 8 000kr, men det vill inte jag haha!😁 ALLTSÅ JAG ÄR SÅ NÖÖÖJD, sitter liksom i soffan och bloggar nu när den städar!!

Om du är sugen på en likadan kan du köpa den här! Kostar 3499kr och är så värd det!!

länken ovan är en affiliatelänk som ger mig några procent av eventuellt köp.

Kategori: Jul

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar