Tankar i dessa tider

God kväll kära ni!

Nu är det ju så att det bara är några få dagar kvar till första advent! Jag har bjudit in till adventsfika här hemma så jag laddar för fullt med både bakning och pyntning (som kommer ha fyllt hela huset på torsdag)!

Till första advent förväntar jag mig snö. Punkt. Så är det bara! Som tur är har de sagt på vädret att det skulle bli kallt och snöigt redan på fredag, vilket bådar gott! Förhoppningsvis har vädergubbarna rätt denna gång…

Amaryllisen på köksbordet växer sakta men säkert, vilket jag vill, för den ska vara utslagen när julafton närmar sig! Väldigt lite vatten är vad som krävs då! Dock är mina hyacinter utslagna och fina och det förgyller hela rummet med riktiga julblommor som doftar jul!

Här om dagen gjorde jag syltkakor som jag sedan ställde ovanför kylen i skafferiet där de tyvärr blev för varma och mjuknade.. Därför ska jag göra om dem och lägga dem i frysen denna gång, de är ändå så enkla att göra! 🙂
Jag gjorde dem på kvällskvisten för det var sååå dåligt på tv, är det någon mer än jag som tycker att det inte finns något att titta på på vardagarna!?

Som tur är så börjar ju i alla fall Jamie Olivers jul på torsdag på kanal 7, det ser vi väl fram emot? 🙂

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar