Brisak jul 2018

God kväll alla fredagsälskare! Idag när Samuel kom hem från jobbet tog jag(med min juliga pippitröja) en snabbtur till Brisak med mamma, för att ta en kik på deras julrea som de ställde fram idag! Jag behövde en ny ljusslinga till balkongen och det hittade jag till ett billigt pris, toppen! 👍✨ Det var mest julbelysning, stakar och stjärnor för er som undrar vad rean innehöll. Förutom det så hittade jag 2 julklappar bland deras icke juliga sortiment😃

De håller just nu på att bygga upp sin ENORMA julavdelning som jag skrivit så gott om alla mina 7 julbloggsår. Den är fantastisk på alla sätt och vis och blir bara bättre och större för varje år som går! För er som inte redan varit där kan ni ta en kik på mitt inlägg från förra året med massa bilder från Brisak jul 2017.

I år öppnar julavdelningen den 19 oktober och det är tidigare än vanligt! Jättebra med tidig öppning! Synd nog för mig så är jag utomlands då, så jag kan varken gå dit då eller på deras VIP invigning som jag var på förra året 🙁 Det kändes väldigt tråkigt, men men! Jag får åka dit när jag är hemma igen 🙂 Och så fick jag ju mig en liten snabbkik nu mellan presseningarna som de satt upp, hehe 😉

Något mer juligt som hände på väg till Brisak var att jag hittade 4 julassietter nere i porten där jag bor! Det finns en bänk där som jag och andra brukar ställa saker som man vill skänka bort. Det är toppen! Som en gratis loppis😃 Dessa assietter kommer att användas flitigt under julmånaderna.

Brisak jul 2016

Som tidigare nämt var jag på öppningen av julen på Brisak igår kväll, en jättemysig kväll med glögg, julmust, pepparkakor och snittar!
Som vanligt har de överträffat sig själva i år med! jag säger bara, WOW vilken julavdelning!!
Det är verkligen som att man kommer in till Nordpolen och tomtens verkstad. Detta är inte bara en butik, utan en attraktion anser jag! 
Bilderna säger mycket, men absolut inte allt, man måste åka dit för att se. Jag väntar nog inte länge med att åka dit en andra gång, för allt kräver en noggrann genomgång – det var lite svårt att fokusera igår när man var jätteuppspelt samt hade kameran i handen.
Hoppas att ni blev sugna på att åka dit, ni som varit där och ni som aldrig varit där! Julavdelningen är öppen för alla från och med fredag 21 oktober!
BRISAK ligger på Värmdö utanför Stockholm och ni kan kika här för exakt vägvisning.  
Tack för en härlig kväll och uppvisning av jul på Brisak 2016! 

Kategori: JulTaggar: ,