Jul med Carola 2020

Jul med Carola 2019 - Emmas Julblogg

Åååh det blir julkonsert med Carola i år trots allt ❤️ En intim julkonsert som passar år 2020.
Trots förbud mot folksamlingar över 50 personer så kämpar hon på, hon är ju bara för go… Det var väldigt dyrt, men det är jag värd!

I år blir det tredje året som jag och mamma styr kosan mot hennes vackra trälada i Steninge slottsby och denna gång känns det lite extra pirrigt. Bara 50 personer i publiken och vi ska sitta längst fram… Iiiiih vad roligt!😍Den 6:e december är det dags. Längtar redan… Någon mer som ska gå? 🙂

Julkonsertsvinter

Jag har redan berättat att jag köpt biljetter(till mamma i födelsedagspresent) till Jul med Carola som är en väldigt nära och liten julkonsert i en trälada i Sigtuna. Den 24 november ska vi gå(en månad innan julafton hihi). Det ska ju bli UNDERBART då Carola är min favoritsångerska när det kommer till julmusik. Vi har dock köpt biljetter till en till julkonsert och det är favorit nummer två:

Tommy Körbergs Stad i juleljus! Den ska vi gå på den 9 december, så det blir två stycken rätt tight där i november/december – vilket ska bli SÅ roligt! Ser otroligt mycket fram emot båda två😊 Någon av er som ska gå på nån av dem?

För övrigt så är det sjukstuga här hemma IGEN. Nu är Emil dunderförkyld så han knappt kan andas och Samuel har ont i halsen… Så trist o jobbigt med en sjuk bebis☹️ Hoppas det snart går över!!