Jul med Carola 2020

Jul med Carola 2019 - Emmas Julblogg

Åååh det blir julkonsert med Carola i år trots allt ❤️ En intim julkonsert som passar år 2020.
Trots förbud mot folksamlingar över 50 personer så kämpar hon på, hon är ju bara för go… Det var väldigt dyrt, men det är jag värd!

I år blir det tredje året som jag och mamma styr kosan mot hennes vackra trälada i Steninge slottsby och denna gång känns det lite extra pirrigt. Bara 50 personer i publiken och vi ska sitta längst fram… Iiiiih vad roligt!😍Den 6:e december är det dags. Längtar redan… Någon mer som ska gå? 🙂

Carola gör drömmen om julen till det mest magiska

Carola, Carola..Carola. 
Jag vet inte vart jag ska börja..
Kvällen var så otroligt  vacker och magisk på alla sätt och vis. Hon har humor, världens vackraste sångröst och en sådan känsla för musiken. Med en blandning av nya låtar från senaste skivan “Drömmen om julen”, hennes gamla jullåtar och några andra juldängor gav hon så mycket av sig själv, som starkt påverkade mig på så många vis att jag brast ut i både skratt, tårar och förundran. 
Jag kan säga såhär; Om Carola hade lett en sekt, hade jag gått med!
5 hjärtan, rakt av – inget snack om saken!! Kärlek. 

Kategori: JulTaggar: ,

DET ÄR BOKAT! 
Äntligen ska jag få gå på en julkonsert med Carola, som jag velat så länge jag minns! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar…!
Om ni också vill gå, finns alla datum och städer hon spelar i här. 

Kategori: JulTaggar: , ,

Min bästa jul – Carola Julkonsert

image

Alltså wow vad glad jag blir av detta!
Carola är min absoluta favorit när det gäller julmusik och jag har länge velat se en julkonsert med bara henne uppe på scen. NU händer det!
Den 28 november kommer “Min bästa Jul” till Filadelfiakyrkan i Stockholm och resten av städerna hon besöker med datum kan ni se här (och även boka).
Det kommer att vara en traditionell och nära julkonsert med Carola, med sånger vi vuxit upp med. Jaaaaa känner jag för det!! Can’t wait to see it! Jag SKA gå!
Såhär säger Carola om konserten;

“Med fina musikaliska penseldrag önskar jag ta fram den känsla av helighet och värme som julen har att ge. Jag ser fram emot att dela minnen från mina barndomsjular och även de starka upplevelserna jag har från inspelningarna i födelsekyrkan i Betlehem. Det bästa av alla mina jular i en konsert.“

LOVE ♥♥♥