Glad första advent!

JULPODDEN GLAD ADVENT allihopa!😍❤️❤️❤️
Avsnitt 4 av julpodden är nu ute!
😀

Varför känner sig Anna så värdelös idag? Och det där med dominoeffekt på adventsljusstakar kanske inte är att rekommendera, enligt Emma…

Lyssna på avsnitt 4 för att ta del av en adventsspecial där vi pratar om första advent, gissar(och tyvärr sjunger lite)på jullåtar, smakar något juligt, går igenom hur många gånger man egentligen kan prata om julstjärnor och i slutet har vi en liten överraskning – även för Anna!

Sen undrar vi ju alla: vad har vi gjort för juligt i veckan den här gången…?

Avsnitt 2 av Julpodden

Julpodden

Nu finns ett nytt avsnitt av Julpodden att lyssna på 😍

Avsnitt 2 är extra långt och fyllt med massor av julkänsla!
Vi pratar bland annat om vad vi gjort för juligt i veckan, aktuella spekulationer om årets julklapp och julvärd, drar märkliga julgåtor, smakar årets glögg “Blossa 20” och så blir Anna utklassad med en citatfrågesport om julkalendrar genom tiderna. Är Bamse en julkalender…?
“Merry Christmas you filthy animal”

Lyssnar gör ni i appar där poddar finns, på Spotify eller på vår hemsida julpodden.se om ni hellre vill det 😍

JULPODDEN första avsnittet!

Julpodden

Tjohoo nu finns första riktiga avsnittet av julpodden att lyssna på!😀
Om ni inte brukar lyssna på poddar och därför inte har en poddapp av något slag, så kan ni alltid lyssna på Spotify eller på vår hemsida julpodden.se!

I det här avsnittet tar vi bland annat upp hur mjukt och skönt det är att ligga på massor av lussebullar, vad vi (tyvärr) hatar för juliga saker, varför man inte vill ha träningsvärk på julafton och så klart så har vi med veckans smakprov och julfilm – o mycket, mycket mer!😍 Trevlig lyssning!
Glöm inte att prenumerera på podden samt följa oss på “julpodden” på instagram😉