Smart julförvaring och en björnbärslördag


Hej hopp härliga ni och härliga lördag! 😀 Idag har vi varit på besök hos härliga släktingar på “landet” och proppat i oss björnbär! SÅ lyxigt! 😍 Om nån här känner mig eller följt mig länge så vet ni min passion för att plocka bär och frukt… Jag har typ på min bucket list att plocka alla mina favoritfrukter och bär från dess träd och buskar! Hittills har jag bockat av:
Banan, clementin, apelsin, citron, avokado, papaya, kokosnöt, vindruvor, päron, plommon, bigarråer och såna vanliga svenska grejer liksom 😄 Drömmer vidare om nektariner, persikor, meloner, ananas, mango och såna mumsiga sorter!! 😍❤️

Vet inte om jag är sent på den här bollen, men jag hittade nåt så kul på IKEA! En väska för julinslagningsgrejer, papper och sånt!?😀😍 Såå rolig idé ju!!
Själv har jag några byrålådor fulla, men hade gärna haft det utrymmet ledigt för andra saker egentligen hehe… smart att stoppa denna under sängen! Vi har dock inget tomrum under våran säng, så jag får nog vänta med att köpa en sån här tills vi bor i hus och kanske har andra förvaringsmöjligheter 😄 Tycker hur som helst att den var så smart!

Kategori: Jul, Jultips, sommar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar