Julklappsetiketter från Röda Korset 2020

Min mormor köpte alltid etiketter från Röda Korset varje jul när hon levde och jag älskade den när jag var liten! På den kartan finns det massor av sigillmärken också som man kan dekorera paket med och ni som följt mig länge vet att jag älskar såna!❤️ Jag har inte riktigt tänkt på det förut, men det är ju såklart tack vare Röda Korsets julklappsetiketter som jag upptäckte sigillmärkena från början!😍

Jag har köpt dem några år, men på sistone har jag faktiskt glömt att de finns… Skäms!

I år är de skapade av Lottis Karlsson och på varje karta finns 18 etiketter, 36 brevmärken(jättefina julkransar) och 33 sigillmärken ❤️ Det kostar 60kr och alla pengar går till Röda Korsets arbete i Sverige. Ett väldigt fint och kul sätt att stötta på, så om ni vill köpa dem gör ni det på rödakorsets hemsida. Jag har lagt min beställning nu och ser fram emot att de kommer i mitten av november!

Man kan även prenumerera på etiketterna, så man får dem varje år utan att behöva tänka 🙂

Kategori: Jul

4 kommentarer

  1. Jag prenumererar sedan flera år på ert julkuvert.
    I år har de älskade julkransarna till min stora sorg bytt utseende, från grön krans med röda kulor och röd rosett till en brokig krans utan rosett, och tom en rosa kula och annat krafs efter en Amerikansk förlaga kanske. Hur som helst, jag tycker inte om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar